Koronavirusas Lietuvoje: ekstremalių situacijų komisijos konferencija (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Lietuvoje penktadienio naktį patvirtinus pirmąjį koronaviruso atvejį, ryte Vilniuje susirinko Vyriausybės ekstremalių situacijų komisija.

Ryte Vilniuje susirinko Vyriausybės ekstremalių situacijų komisija.

Posėdyje Vidaus reikalų ministerijoje sprendžiama dėl būtinų veiksmų koronaviruso (COVID-19) keliamoms grėsmėms suvaldyti.

„Ekstremalių situacijų komisija peržiūri rekomendacijas ir priima kitus sprendimus papildomus“, – LRT radijui penktadienio rytą sakė premjero patarėjas Skirmantas Malinauskas.

Infekcija nustatyta iš Veronos (Italija) vasario 24 dieną grįžusiai 39-erių metų pacientei.

Šiuo metu ji yra izoliuota Respublikinėje Šiaulių ligoninėje, kur yra tokiems susirgimams gydyti pritaikyta infrastruktūra.

Ligoninėje yra stebimi trys pacientės šeimos nariai, vertinama jų sveikatos būklė, kol kas jiems COVID-19 simptomai nepasireiškė.

Visa informacija apie koronavirusą COVID-19 rasite čia.

Kaip apsisaugoti nuo koronaviruso sužinosite čia.

Kaip taisyklingai plauti rankas, sužinosite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
Durniu laivas .ji skrido lektuvu ir uzsikretusiu gali but daigiau .bet ta sudaryta komisija tik kalba kalba ir kalba ta pati per.ta pati .tai kaip ten su tais kurie skrido kartu ??? Daug su baltais chalatais o naudos nulis

Anonimas

Anonimas portretas
sms žinutėmis nei vieno neperspėjo ?

ŽILVINAS RUČYS

ŽILVINAS RUČYS portretas
PATEIKIT INFORMACIJĄ : ar šitie skregos kurie pagailėjo kelių šimtų eurų , kad likt sveiki ir neužkrėst kitų , KONTAKTAVO NORS SU VIENU IŠ 655 UŽSIKRĖTUSIU Italu . Lietuva turi ŽINOTI tikrą grėsmę .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių