Žemaitijoje amžinojo poilsio atgulė D. Čižauskas

  • Teksto dydis:

Sausio 6 d. norintys ištarti paskutinį „sudie“ atlikėjui Donatui Čižauskui bei palaikyti jo artimųjų nuo ryto rinkosi Plungės gedulo namuose. 

Sausio 2 d. miręs vyras amžinojo poilsio atgulė penktadienį Plungės rajono Jovaišiškės kaimo kapinėse.

Kukliais gėlių žiedais nešini draugai ir pažįstami nuo ryto ėjo į salę, kurioje stovėjo baltuose žieduose skendinti marmuro  urna, skambėjo atlikėjo atliekamos dainos. 

Penktadienį palydėti į paskutinę kelionę artimo bičiulio atvyko dainininkai  Žilvinas Žvagulis su Irena Starošaite.

„Jis buvo muzikinis vaikas (...) Mes bendraudavome. Jis visada atsiųsdavo dainas pasižiūrėti, ką jis naujo padarė. Iš muzikinės pusės mes labai daug bendravome, ir šeimomis bendravome“, – portalo delfi.lt žurnalistams pasakojo Ž. Žvagulis.

„Jis buvo labai smagus, mylintis gyvenimą ir toks talentingas, kad mažai kas per tokį trumpą laiką būtų sugebėjęs sukurti tiek daug ir tokią išliekamąją vertę turinčių dainų, tekstų. Ir kuo toliau, tuo labiau jie gilesni buvo. Nuostabus žmogus“, – vyrą papildė žmona I. Starošaitė. 

Išlydėti bičiulio ir bendražygio į paskutinę kelionę atvyko žinomi pramogų pasaulio žmonės:  Arūnas ir Inga Valinskai, Simona ir Jonas Nainiai, Natalija Bunkė, Liepa Norkevičienė ir kt. 

Atsisveikinti su žinomu vyru rinkosi ir plungiškiai. Jų susirinko apie 200. Žmonės į gedulo namus nėjo, atlikėją į paskutinę kelionę nusprendę palydėti lauke.

13 val. urna buvo išlydėta į į Plungės Šv. Jono Krikštytojo bažnyčią.

Šv. Mišios už mirusįjį buvo laikomos nuo 13.30 val.

Atsisveikinimas su velioniu vyko gedulo namuose „Žemaitijos gralis“ (A. Jucio g. 3, Plungė).

Urna buvo palaidota Plungės rajone, Jovaišiškės kaimo kapinėse.

Primename, kad pirmadienį Lietuvą apskriejo netikėta žinia, jog mirė atlikėjas, grupės „2 Donatai“ narys ir įvairių televizijos projektų dalyvis D. Čižauskas. Vyrui buvo 33-eji.

Su žinomu vyru bičiuliai ir artimieji atsisveikinti galėjo nuo ketvirtadienio vidurdienio

 „Tai buvo labai altruistiškas žmogus. Nebuvome mes geriausi draugai, bet tiek, kiek buvome susitikę, jis man paliko didelį įspūdį. Tai – didelis praradimas, – ketvirtadienį sakė M. Katleris. – Palinkėsiu stiprybės. Jos reikia, kai būtina pratempti tam tikrus gyvenimo etapus. Pasirūpinkite savimi ir aplinkiniais.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alina .visi kalti ,,vadovibie.o jem pinig. VISEM PADXALIM

Alina .visi  kalti  ,,vadovibie.o jem pinig. VISEM  PADXALIM portretas
Tesieg zmogy uzp..pamate bizni.išęis pro šonus.ne užtenka zodzu.visi zmones supranta .

Žmogus vardu Donatas

Žmogus vardu Donatas portretas
Gaila jauno žmogaus ,LABAI! :( Ilsėkis Ramybėje Donatai ♥ Bet kokie visgi tie "žvaigždukai" sunešiotų nugyventų snukių..baisu žiūrėt.. Dar su sutriais, Valinskais straipsnis.. FU..

Dalia

Dalia portretas
Uzuojauta seimai zmonai,dukrai, mamai,stiprybes,stiprybes labai skaudu nepaluzkite gyvenimas tesiasi.
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių