Mirė grupės „2 Donatai“ narys D. Čižauskas

  • Teksto dydis:

Mirė atlikėjas, grupės „2 Donatai“ narys ir įvairių televizijos projektų dalyvis Donatas Čižauskas. Vyrui buvo 33-eji.

Apie netikėtą netektį pranešta socialiniuose tinkluose.

„Noriu pranešti labai liūdną žinią. Mus paliko talentingas, nuostabus tėtis, vyras, mano kolega Donatas Čižauskas… Išliksi mano atmintyje kaip talentingas kūrėjas ir dainininkas. Tavo dainos išliks mūsų visų širdyse. Ilsėkis ramybėje, mano mielas Drauge“, – socialiniuose tinkluose pranešė atlikėjas Karolis Akulavičius.

K. Akulavičius portalui kauno.diena.lt teigė, kad apie kolegos mirtį jam pranešta pirmadienį, tačiau aplinkybių jis nežino. 

„Gaila kolegos. Prisiminkime nuostabų žmogų, – sakė K. Akulavičius. – Duokime ramybę žmogui.“

Portalo žiniomis, atlikėjas nusižudė. 

Antradienį Klaipėdos apskrities policijos paviešintoje įvykių suvestinėje skelbiama, kad pirmadienį, apie 09.45 val., Plungėje, bute, rastas 1989 m. gimusio vyro lavonas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

D. Čižauskas išpopuliarėjo 2013-aisiais, pasirodęs projekte „Lietuvos balsas“. Atlikėjas po „Lietuvos balso“ dalyvavo ne viename televizijos projekte.

D. Čižauskas 2016 metais vedė, o 2017 metais sutuoktiniams gimė dukra.


Šiame straipsnyje: Donatas ČižauskasDu Donataipagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ina

Ina portretas
Tiesiog kiekviena daina buvo žinutė. Nesuprantu kaip artimiausia aplinka to nepajuto, ir tas farsas su koncertu - niekinis!

T

T portretas
Talentingas, gražus, jautrus, geros širdies vaikinas, gaila kad nerado pagalbos, labai gaila. Blogiečiai tik niekad nesitraukia iš gyvenimo. O jautrūs žmonės, save atiduodantys kitiems, nešioja skausmą kol taip atsitinka.

Tomas

Tomas portretas
Tai,kad nesako niekas tyli, jis gi pasikoė.
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių