Tyrimas dėl menininkės J. Rekevičiūtės mirties baigtas

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 1-ąją visuomenę sukrėtė netikėta menininkės J.Rekevičiūtės mirtis. Neseniai 50-metį atšventusi moteris buvo rasta negyva prie namų esančiame tvenkinyje.

Nuo pat pradžių menininkės mirtis atrodė mįslingai. Išvakarėse J.Rekevičiūtės namuose vyko vakarėlis.

Dar vasaros pradžioje skelbusi apie įveiktą onkologinę ligą, J. Rekevičiūtė žadėjo gyventi. „Aš pasveikau“, – tuomet džiaugėsi moteris.

Prieš mirtį menininkė viešėjo Šveicarijoje, o minėto vakarėlio metu jau planavo kitą vakarėlį. J.Rekevičiūtės bičiuliai viešai kalbėjo nepastebėję jokių blogų nuojautų.

Menininkės kūną tvenkinyje rado jos buvęs sutuoktinis, kuris jų bendruose namuose gyveno su kita drauge.

Tuoj po J.Rekevičiūtės mirties Vilniaus apylinkės prokuratūra pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Lapkričio 22 dieną tyrimas baigtas. „Vilniaus apylinkės prokuratūros prokuroras, išnagrinėjęs ir įvertinęs ikiteisminio tyrimo metu gautus duomenis, priėmė nutarimą nutraukti ikiteisminį tyrimą, nes nebuvo padaryta veika, turinti nusikaltimo ar baudžiamojo nusižengimo požymių“, – paaiškino Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Gintarė Vitkauskaitė-Šatkauskienė.

Deja, daugiau nieko G.Vitkauskaitė-Šartkauskienė pasakyti negalėto: „Tai yra fizinis asmuo, todėl jokių tyrimo detalių viešinti negalime“.

Daugiafunkcė menininkė, kūrusi paveikslus, interjero detales, juvelyriką, mirė sulaukusi 50 metų.

Plačiau apie J.Rekevičiūtę skaitykite „Kauno dienos“ straipsnyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kolega

Kolega portretas
LIUDNA...............

nepasitikinti teisėsauga

nepasitikinti teisėsauga portretas
kaip viską lengvai "išaiškina" tiksliau nutraukia.Turbūt ,kad nereikėtų teisme iškloti visas gyvenimo su buvusiu sugyventiniu ir jo naująja froilen "draugystės" ir "atsititkino susidūrimo" aplinkybių. Kokiu pagrindu jis ten gyveno ir dar su "dublere"? Manyčiau medicinos ekspertai rado kūno apžiūroje mirties priežastį..... Oi kaip lengva pasakyti:tai yra fizinis asmuo ir detaliu neatskleisiu. Fui kaip bjauru

Teis.

Teis. portretas
Labai jau skamba nusikalstamai,bendruose su sutuoktine namuose,buves vyras gyvena su kita moterimi.Tai gal paskatino žmogų toks elgesys nusižudyti arba buvusio sutuoktinio su drauge darbas.Man tai atrodo mirtis klastinga....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių