Paauglių tvirkintojas R. Jakštys apskundė arešto bausmę, nenori ir apykojės

Už paauglių tvirkinimą nuteistas Remigijus Jakštys apskundė teismo sprendimą laisvės apribojimo bausmę jam pakeisti į 90 parų areštą. Jis taip pat pateikė apeliacinį skundą dėl teismo sprendimo užsegti jam apykoję, ketvirtadienį pranešė Kauno apylinkės teismas.

Apskundus abi teismo nutartys neįsiteisėjo, apeliacinius skundus nagrinės Kauno apygardos teismas.

R. Jakštys pernai buvo nuteistas už keturių nepilnamečių berniukų seksualinį tvirkinimą. Šiuo metu teisme yra nagrinėjama dar viena panašaus pobūdžio byla dėl trijų asmenų tvirkinimo. Teismas jam buvo uždraudęs bendrauti su nepilnamečiais.

Kauno apylinkės teismas nustatė, kad nuteistasis R. Jakštys vengia atlikti laisvės apribojimo bausmę, o jis pats būdamas laisvėje savo elgesiu neįrodė, kad bausmės tikslai gali būti įgyvendinti netaikant jam griežtesnio laisvės suvaržymo.

Remigijus Jakštys/Justinos Lasauskaitės nuotr.

Neseniai Kauno gyventojams pranešus apie nepilnamečio apsilankymą pas R. Jakštį, pareigūnai paauglį rado pasislėpusį name esančioje nišoje. Dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl jaunesnio negu 16 amžiaus asmens galimo tvirkinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
manau bausme per švelni,reiktu kaip senoveje iškrypelius skelbti užistatymu ribu.Tada kiekvienas su jais gali daryti ką nori.man idomu ar p.Ručienei nenusibodo šie iškrypeliai ir ju gynyba?

dar ruošiamės su rasieja kariauti ?

dar ruošiamės su rasieja kariauti ? portretas
blin , kelių pedalų negalime sutvarkyti ...

omg omg kokia geda

omg omg kokia geda portretas
o ka apie savigarba galvoja pedofilu advokate Ručienė ?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių