COVID-19 sergantis lazdijiškis bėglys nepailsta: vėl sugebėjo pabėgti iš ligoninės

  • Teksto dydis:

Sekmadienio rytą Kauno klinikinės ligoninės personalas ir miesto pareigūnai buvo sukelti ant kojų – jau vieną kartą iš gydymo įstaigos pabėgęs koronavirusu sergantis bėglys sugebėjo tai padaryti ir dar kartą.

54-ių lazdijiškis Domininkas Armalis jau antrą kartą savavališkai pasišalino iš ligoninės taip ir vėl sukeldamas masinę paniką.

Kauno klinikinės ligoninės atstovas spaudai Saulius Tvirbutas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pavojinga COVID-19 liga sergantis vyras išties sugebėjo pabėgti. 

„Po pirmojo pabėgimo vyras buvo laikomas palatoje, kurioje buvo išimtos langų rankenos, o durys rakinamos iš išorės. Tačiau sekmadienio rytą personalas pastebėjo kad palatoje D. Armalio nebebuvo. Vyras sugebėjo net ir be ranketos atidaryti langą ir pro jį pasprukti. Kiek vėliau bėglys pastebėtas ligoninės teritorijoje bei grąžintas į palatą“, –  teigė S. Tvirbutas.

Paklausus, kokių tolimesnių veismų bus imtasi, teigiama, kad šiuo metu yra organizuojamas policijos budėjimo postas, kuris prižiūrės tvarką gydymo įstaigos patalpose, ypatingą dėmesį telkiant prie paciento palatos.

Kaip teigė S. Tvirbutas, dar nėra aišku, su kuo užsikrėtusysis galėjo turėti kontaktą.

Portalas primena, kad koronavirusu sergantis vyras iš ligoninės pabėga jau antrą kartą, pirmąjį pabėgimo planą įgyvendinti pavyko ketvirtadienio rytą taip pat iššokant pro langą. Tą kartą lazdijiškio kelionė buvo ilgesnė D. Armalis važiavo ir autobusu, ir pakeleivingais automobiliais.

Išsiaiškinta, kad užsikrėtusysis iš Kauno autobusų stoties iki Seirijų vyko autobusu maršrutu Kaunas–Kapčiamiestis–Druskininkai. Iš Seirijų važiavo pakeleivingais automobiliais. Todėl NVSC iki šiol prašo galimai kontaktavusiųjų su šiuo žmogumi susisiekti su specialistais telefonu 8 618 79984 (darbo valandomis).



NAUJAUSI KOMENTARAI

N

N portretas
Nėra jokios koronos sugalvota kaip naikint ligonius nes mes visi avinai

Lukka

Lukka portretas
Ale žiūriu žiauri ta liga korona....Nesuprantu ko jie sveiką žmogų per prievartą užrakino, tai tegul namuose "izoliuojasi"

Kaunas

Kaunas portretas
vadinasi nera jokios koronos viruso. Cia visus apgaudineja, kad galetu valdyti. Seniau ir budavo gripo virusas, kai klasese budavo 5 mokiniai. Bet karantino neskelbe
VISI KOMENTARAI 45

Galerijos

Daugiau straipsnių