Naujos detalės apie COVID-19 sergantį bėglį: atsiliepkite, jei su juo bendravote

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) skelbia, kad iš ligoninės Kaune ketvirtadienį pabėgęs koronavirusu sergantis vyras kurį laiką gyveno gatvėje ir prašo atsiliepti visus, kurie galėjo su juo bendrauti.

NVSC duomenimis, liepos 17 – liepos 20 dienomis vyras gyveno gatvėje, kaip manoma, prie Palemono gatvės Kaune, Petrašiūnų seniūnijoje.

Liepos 20 dieną apie 10–12 val. Piliakalnio gatvėje ties 12A  namu prie Kauno geležinkelio stoties asmeniui buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba (GMP).

Atvykus GMP, ekipažo teigimu, asmenį prie automobilio atlydėjo kiti du asmenys, buvę kartu su juo.

NVSC informuoja, kad trys Kauno miesto GMP  darbuotojai ir viena praktikantė izoliuoti.

„Tam, kad būtų galima užkirsti kelią infekcijos išplitimui, būtina operatyviai nustatyti galimus kontaktus, dėl to prašoma visų žmonių susitelkimo ir pilietiškumo šioje situacijoje“, – skelbia NVSC.

Prašoma visų žmonių susitelkimo ir pilietiškumo šioje situacijoje.

Koronavirusu sergantis vyras iš Kauno klinikinės ligoninės ketvirtadienio rytą pabėgo per palatos, kurioje gulėjo, langą.

Ligoninės atstovo teigimu, pacientas simptomų nejautė, todėl rengtasi jį išleisti izoliuotis į Abromiškių reabilitacijos ligoninę.

Alytaus apskrities policija ketvirtadienį pranešė, kad koronavirusu sergantis 54-erių Domininkas Armalis iš ligoninės pasišalino apie 10 valandą.

Manoma, kad jis gali bandyti iš Kauno grįžti į savo namus Lazdijuose.

D. Armalis yra maždaug 170 cm ūgio, normalaus kūno sudėjimo, tamsių plaukų. Po sumušimo galvos kairėje pusėje jam uždėtas tvarstis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

K

K portretas
Bėgo nuo žutiku

Veryga

Veryga portretas
Šaunuolis, būtų nugyde jei būtų likęs.

tai ble

tai ble portretas
Turbūt nugirdo kur jį žada laidot, jei nepasiseks eksperimentas.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių