ESO: dujotiekio pažeidimo vietoje dujų nuotėkis lokalizuotas

  • Teksto dydis:

Vilniuje, Antakalnyje, dujotiekio avarijos vietoje dirbančios ESO dujų tarnybos brigados pranešė apie 17.30 val. lokalizavusios dujų nuotėkį.

Tęsiant dujotiekio remonto darbus, atjungti beveik 60 ESO klientų, kurie apie gamtinių dujų tiekimo nutraukimą informuoti asmeniniais pranešimais.

Dujotiekio avarija įvyko tretiesiems asmenims klojant komunikacijas po žeme (betranšėjiniu būdu) Vilniaus Antakalnio rajone, apie 13 val., kai buvo vykdant gręžimo darbus buvo pažeistas dujotiekis.

Dujotiekio remonto darbus planuojama baigti dar trečiadienį, sakoma ESO bendrovės pranešime. Klientai apie darbų pabaigą ir atnaujintą gamtinių dujų tiekimą pakartotinai gaus asmeninius pranešimus.

ESO atsiprašo klientų dėl galimai patiriamų nepatogumų.

Kaip skelbta, pranešimą apie incidentą V. Grybo ir Karių Kapų gatvių sankryžoje Bendrasis pagalbos centras skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gavo 13.04 val.

Buvo pranešta apie Karių Kapų gatvėje susidariusią didelę dujų koncentraciją, buvo uždarytas kelio ruožas prie Karių kapų, o Vilniaus apskrities policija prašė vairuotojų rinktis kitą maršrutą.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių