Vilniuje sulaikyti plėšę nepilnamečiai: naudojo savadarbį elektrošoką

  • Teksto dydis:

Vilniuje pirmadienį sulaikyti trys plėšimus vykdę nepilnamečiai, antradienį pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Anot policijos, pirmadienį, apie 17 val. Vilniuje, Gelvonų gatvėje, sulaikyti trys nepilnamečiai, vienas gimęs 2006 ir du 2007 metais.

Nustatyta, kad tą pačią dieną, apie 16.42 val. Fabijoniškių gatvėje, grasindami daiktu, panašiu į elektros impulsinį prietaisą, apiplėšė penkis 10-14 metų paauglius, tačiau išgirdę vieno iš nukentėjusiųjų pagalbos kvietimą, pagrobtus daiktus išmetė.

Sulaikyti nepilnamečiai perduoti tėvams. Daiktą, panašų į savadarbį elektros impulsinį prietaisą, paėmė policijos pareigūnai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo ir pasikėsinimo vykdyti nusikalstamą veiklą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nieko naujo

Nieko naujo portretas
Jeigu ir toliau taip mylėsime ir rūpinsimės nusikaltėliais,kaip darome dabar,tai greitai ir darželinukai pradės plėšikauti.Link to einame.Juk vaikų auklėti negalima,jiems reikalinga laisvė ir jų teisių neliečiamumas.Nebandykite tėveliai jiems ko nors neleisti,nes tuojau jie bus iš jūsų atimti.

tik

tik portretas
padorus lietuviai ir ju vaikai dirba vakaru monarhams ir tokiu minciu ner i tokius veiksmus tai tik cia kgb saikos /vaikuciai atlieka savo dieduku praktika ir si saika ivairiu tautybiu nepropoguojaa tik sulietuvintos galunes isvaizda bei zargonas isryskina sio padaro priklausomybe savo genams ...z...= 0
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių