Vilniuje siautėja sukčiai: paskambinę išvilioja tūkstančius eurų

  • Teksto dydis:

Vilniuje žmonėms paskambinę sukčiai išviliojo tūkstančius eurų.

Vilniaus pareigūnų, gruodžio 27 d. apie 10 val. Vilniuje, Eišiškių plente, į mobiliojo ryšio telefoną paskambino policijos pareigūnu bei banko darbuotoju prisistatę asmenys, kurie iš vyro, gimusio 1961 metais, apgaule išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis. Iš jo banko sąskaitos pasisavinta 1 600 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimo ir sukčiavimo.

Gruodžio 28 d. apie 13.08 val. Vilniuje, Šeškinės gatvėje, į mobiliojo ryšio telefoną paskambino policijos pareigūnu prisistatęs asmuo, kuris iš moters, gimusios 1988 metais, apgaule išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis ir iš jos banko sąskaitos pasisavino 800 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Tą pačią dieną Vilniaus pareigūnai gavo dar vienos moters, gimusios 1989 metais, pareiškimas, kad nuo 2022 metų. vasario pabaigos iki gruodžio 24 d. Vilniuje, Latežerio gatvėje, asmuo iš jos apgaule išviliojo 5 tūkst. eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Linksmoji Jadzė

Linksmoji Jadzė portretas
Gerai , pasidalino pinigėliais, kurių aiškiai turėjo per daug. Aš irgi noriu išmokt sukčiaut. Ar yra kokie kursai ?

...???

...??? portretas
turbūt tos 1988m.ir1989m.gimusios grynos blondinės,protelio nei už skatiką.

Jonas

Jonas portretas
100% duomenis teikia esami ar buvę bankų darbuotojai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių