Vilniuje prie mokyklos užpulta mergina: išgelbėjo dujų balionėlis

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą pakeliui į mokyklą buvo užpulta 18-metė mergina. Laimė, ji nenukentėjo ir nuo užpuoliko apsigynė dujų balionėliu.

Socialiniuose tinkluose skelbiama, kad 18-metė prie mokyklos Medeinos gatvėje (Pašilaičiuose) buvo užpulta apie 8.10 val.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja, policija pranešimą gavo maždaug po pusvalandžio.

Nukentėjusioji pasakojo, kad vyras ją sugriebė už rankos, tačiau ji panaudojo dujų balionėlį.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl pasikėsinimo padaryti vagystę. 

Pagal pirminę informaciją, mergina fiziškai nenukentėjo ir turtinės žalos nepatyrė.

Tai yra ne pirmas kartas, kai per porą savaičių užpuolamos jaunos merginos. 

Vasario 1 d. sostinės centre, Žvėryno rajone, vyras nusitempė į miško masyvą iš mokyklos ėjusią nepilnametę ir ją išžagino.

Sausio 23-iąją pranešta, kad apie 7.40 val. Vilniuje, I. Šimulionio gatvėje, nepažįstamas vyras grasino nužudyti į mokyklą ėjusią 2010 metais gimusią mergaitę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Panelėi

Panelėi portretas
bus šakės,nes ji ginėsi.Šito ji daryti neturėjo teisės.Nes tai bus traktuojama kaip pasipriešinimas.Juk savigina pas mus uždrausta.

Pilnatis

Pilnatis portretas
Sergantys visur nerimsta.Baugu

Tai

Tai portretas
Atsirado koks pedofilas arba uzejo pandemija pedofilijos ,statyt kameras atokiau nuo mokyklu , dabar yra irangos geros ir bus nutvertas o tada ir kiti apsiramins o tai gret situacija bus nevaldoma prades kopijuot nusikaltimus .
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių