Vilniuje išgelbėta palapinėje gyvenusi moteris

  • Teksto dydis:

Neabejingas vilnietis ir policija antradienį išgelbėjo palapinėje miške apsigyvenusią moterį. Dėl sušalimo nelaimėlė pristatyta į ligoninę.

Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai gavo pranešimą, kad Saulėtekio alėjoje esančiame miške, palapinėje gyvena moteris.

Kadangi su pranešėju nebuvo galimybės susisiekti ir patikslinti pranešimą, policijos pareigūnams teko apieškoti visą mišką. Paieškas apsunkino tai, kad buvo jau sutemę.

Pasak policijos pranešimo, po valandos paieškų miške buvo rasta visiškai apsnigta palapinė, kurioje buvo 61 metų T.K.

Moteris paaiškino, kad jau kelias dienas nieko nevalgė, dėl šalčio nejaučia kojų ir negali paeiti. Netgi bandant atsegti palapinės užtrauktuką, to padaryti nepavyko - jis buvo tvirtai užšalęs.

Buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba. Operatyviai atvykę medikai apžiūrėjo moterį ir nustatė, kad ji yra sušalusi. T.K. buvo skubiai pristatyta į ligoninę.

Policiją dėkoja žmogui pranešusiam apie moterį vos netapusią šalčio auka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lendzburgis

lendzburgis portretas
AČIŪ TOKIEMS PADARAMS,KAD PRIE KONTEINERIŲ PENSININKAI IEŠKO MAISTO,ŠILUMINĖS TRASOS PILNOS BENAMIŲ,O MOTERIS 61 METŲ MIEGA PALAPINĖJE.TAI LANDZBERGIO LAISVĖS PALIKIMAS.KAŽKODĖL SOVIETMEČIO LAIKAIS ŽMONĖS TURĖJO BŪSTUS,KAD IR PRASTUS,BET BŪSTUS.DABARTINIAMS NEPRIKLAUSOMYBĖS GERBĖJAMS EILINIS ŽMOGUS TIK ŠŪDO VIETOJE.NESENIAI TEKO NUGIRSTI SAVIVALDYBĖS DARBUOTOJŲ POKALBI TARPUSAVYJE,ŠLYKŠTU KLAUSYTIS.NA BET ........

kite

kite portretas
keista,juk 61m moteris nemanau kad prota jau praradus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių