Vilniuje apvogti penki BMW ir „Lexus“

  • Teksto dydis:

Vilniuje antradienį apvogti penki BMW ir vienas „Lexus“ automobilis, iš jų išplėštos dalys.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, antradienio rytą, apie 5 val. Vilniuje, Apolinaro Juozo Povilaičio gatvėje pastebėta, kad išdaužius automobilio BMW durelių lango stiklą pavogtas vairas. Nuostolis – 1 300 eurų.

Apie 7.45 val. Vilniuje, Žėručio gatvėje pastebėta, kad išdaužius 2015 metais pagaminto automobilio „BMW 428XI“ durelių lango stiklą pavogtas vairas, multimedijos valdymo pultas bei apgadinta stiklų tamsinimo plėvelė. Nuostolis – apie 1 440 eurų.

Panašiu laiku Igno Šimulionio gatvėje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje pastebėta, kad išpjautas ir pavogtas 2008 metais pagaminto automobilio „Lexus RX400h“ katalizatorius bei pavogtas galinio vaizdo veidrodėlio stiklas. Nuostolis – 1 630 eurų.

Apie 8 val. ryto Architektų gatvėje taip pat pastebėta, kad išdaužius automobilio BMW durelių lango stiklą, pavogta vairo oro pagalvė. Nuostolis tikslinamas.

Dar viena vagystė 8.20 val. užfiksuota Bukčių gatvėje. Čia išdaužus automobilio BMW durelių lango stiklą, pavogtas prietaisų skydelis. Nuostolis – apie 3 500 eurų.

Apie 9.30 val. Vilniuje, Apolinaro Juozo Povilaičio gatvėje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje išdaužius automobilio „BMW X6“ durelių lango stiklą pavogtas prietaisų skydelis ir multimedijos sistema. Nuostolis – 2 100 eurų.

Policija pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl vagysčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Morozas

Morozas portretas
Taip sveikinu miesto gimtadieniu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių