Tragiška avarija Šalčininkų rajone: yra žuvusių ir sužeistų

Šalčininkų rajone automobiliui atsitrenkus į medį žuvo trys jauni žmonės – šešiolikos ir 23-ejų metų jaunuoliai bei 21 metų mergina.

Per avariją nukentėjo 23-ejų, 29-erių vaikinai ir aštuoniolikmetė mergina, jie paguldyti gydymui į Vilniaus Respublikinę universitetinę ligoninę, BNS pranešė policija.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai kol kas nenustatytas vairuotojas nepasirinko saugaus greičio ir neatsižvelgė į oro sąlygas. Nesuvaldytas automobilis nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medį.

„Automobiliu keliavo šeši žmonės, trys gyvi, vienam nustatytas 2,75 promilių girtumas. Kas vairavo, neaišku, nes vairuotojo vieta tuščia“, – penktadienio rytą BNS sakė Vilniaus policijos atstovė Loreta Kairienė.

Kam iš gyvų likusių jaunuolių buvo nustatytas girtumas, policija kol kas atsakyti negali.

Kaip BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovai, pranešimas apie nelaimę gautas 6.03 val. Pirminiais duomenimis, miškingoje vietovėje, kelyje nuo Juršiškių vienkiemio link Dainavos kaimo, automobilis „Audi A6“ atsitrenkė į medį.

Apie avariją policijai pranešusi moteris pasakojo, kad pas į jį namus atėjo mergina. Kiek jai pavyko suprasti, miške važiuojant nuo Juršiškių link Dainavos įvyko avarija. Pranešėja tarnybas informavo, kad su atėjusia mergina eis į įvykio vietą. Buvo žinoma, kad nukentėjo pagalbos ieškoti atėjusi mergina ir dar du žmonės.

Trys nukentėję asmenys išvežti į ligoninę.

„Atvykus ugniagesiams, automobilis „Audi“ buvo nuvažiavęs nuo kelio ir atsitrenkęs į medį, automobilyje buvo prispausti trys žmonėms, jiems medikai diagnozavo mirtį. Panaudoję gelbėjimą įrangą, gelbėtojai išlaisvino žuvusiųjų kūnus“, – BNS sakė PAGD atstovė Edita Zdanevičienė.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LTŠalčininkų rajonasžuvo žmonėssužeisti

NAUJAUSI KOMENTARAI

faktas

faktas portretas
super Lietuvai taip reikia donoru. O jei proto nera tegul keliauja pas Abraoma!

netoli Eišiškių

netoli Eišiškių portretas
Ten tokie, greičiausiai girti, nuotykiai nėra retenybė.

Kur tevai

Kur tevai portretas
Tokiu jaunų prigerusiu ankstų rytą lekianciu miškų? Viskas prasideda nuo šeimos...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių