Sukčių aukomis tapo keturi vilniečiai: paspaudė atsiųstas nuorodas

Pastarosiomis dienomis sukčių aukomis tapo keturi vilniečiai – jie prarado daugiau nei 2,1 tūkst. eurų, kai paspaudė ant sukčių atsiųstų nuorodų.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities policija, sekmadienio vakarą, apie 21.39 val., Vilniuje, paspaudus SMS žinute gautą aktyvią nuorodą ir suvedus elektroninės bankininkystės duomenis, iš 35 metų moters banko sąskaitos apgaule išviliota 317 eurų.

Pirmadienio rytą, apie 6.40 val., Vilniuje, paspaudus SMS žinute gautą aktyvią nuorodą ir suvedus elektroninės bankininkystės duomenis, iš 71 metų moters  banko sąskaitos apgaule išvilioti daugiau nei 522 eurai.

Tą pačią dieną, apie 12.27 val., Vilniuje, paspaudus SMS žinute gautą aktyvią nuorodą ir suvedus elektroninės bankininkystės duomenis, iš 48 metų moters banko sąskaitos apgaule išviliota 513 eurų.

Pirmadienio vakarą, apie 18.13 val., Vilniuje, paspaudus SMS žinute gautą aktyvią nuorodą ir suvedus elektroninės bankininkystės bei asmens duomenis, iš 36 metų vyro banko sąskaitos apgaule išviliota 810 eurų.

Policija dėl šių sukčiavimų pradėjo ikiteisminius tyrimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių