Iš sostinės gyventojų sukčiai pasisavino per 13 tūkstančių eurų

  • Teksto dydis:

Nuo sukčių nukentėję sostinės gyventojai neteko daugiau kaip 13 tūkst. eurų, ketvirtadienį pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Trečiadienį apie 17.18 val. Vilniuje nepažįstami asmenys iš 64-erių moters apgaule išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis ir iš dviejų jos banko sąskaitų pasisavino 4,8 tūkst. eurų.

Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate trečiadienį gautas 72-ejų vyro pranešimas, kad balandžio 19 dieną Vilniuje nepažįstami asmenys apgaule išviliojo elektroninės bankininkystės ir asmens duomenis.

Iš jo banko sąskaitos sukčiai pasisavino 8,7 tūkst. eurų ir jo vardu paėmė 3 tūkst. eurų kreditą.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl sukčiavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taigi geroves valstybe

taigi geroves valstybe portretas
savo piliecius skatina bizniaut... investuot.... i privacius pensijinius fondus gvolta gruda...

tik???

tik??? portretas
????kodel neafisuojate wsiu padaru tapatybe kas jie is kur tautybe ir kiti duomenys dargi nuotrauka nes tokiems asmenims neprivaloma taikyt asmens nelieciamybes tuo ? nes jie patys ji pazeide tai si procedura privalo but ir nepavaldy vakaru eurodiktaturai ir to privalo reikalaut vsd tarnyba palengvidama ir taip sunkia neprognozuojama NP padety musu zmonems ir visai tautai i kuria ir veda sie neatsakingi niekam veiksmai laukiant nauju svab pso kriminalyniu strukturu pakartotyno genoc ido pisss valdomoje teritorijoje ??? zzz
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių