Skaudi nelaimė: iškritusi pro langą žuvo Vilniaus teisėja

  • Teksto dydis:

Antradienį Vilniuje žuvo apygardos teismo teisėja Ona Gasiulytė.

Kaip pranešė Policijos departamentas, teisėjos kūnas 6.20 val. rastas prie daugiabučio namo Skroblų gatvėje.

Pirminiais duomenimis, moteris iškrito pro 6-o aukšto buto langą.

Vilniaus apygardos teismas skelbia, jog teisėją kolegos prisimena kaip itin gilią ir šviesią asmenybę, nuoširdžią kolegę, profesionalę teisininkę bei reiškia užuojautą artimiesiems.

Civilinių bylų skyriaus teisėja O. Gasiulytė gimė 1957 metais Krasnojarsko krašte. Ji baigė Vilniaus 21-ąją vidurinę mokyklą, vėliau – Vilniaus universiteto Teisės fakultetą.

O. Gasiulytė turėjo didelę teisinio darbo patirtį: 1980-1990 m. dirbo vyr. juriskonsulte Lietuvos cheminių produktų didmeninės prekybos valdyboje, 1990-1994 m. ėjo arbitro pareigas Lietuvos valstybiniame arbitraže. Nuo 1994 m. iki 1998 m. dirbo teisėja Lietuvos Respublikos Ūkiniame teisme. Nuo 1998 metų ėjo teisėjo pareigas Vilniaus apygardos teisme.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas

Antanas  portretas
Įdomu, kas per sūkos valdo Lietuvą. Tiek daug nelaimingų atsitikimų kurie verčia manyti kad Lietuvą valdo žudikai. Kas tie pilkieji kardinolai. Runkeliai ar jums nebaisu?

Vardas

Vardas portretas
ji gimė tremtyje sibire

...

... portretas
Matyt, kaip ir Pocūnas, pro langą sysiojo :/. O šiaip - ar galima paneigt, kad savi (klanas) išstūmė už tai kad su STT bendradarbiauti pradėjo?.. (savižudybės neprimena nes psich.griai TYLI).
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių