Seimo nario A. Anušausko žmona Lina pateko į avariją

  • Teksto dydis:

Trečiadienį į avariją pateko Seimo nario Arvydo Anušausko žmona Lina Anušauskienė,  vairavusi automobilį.

Jos vairuojamas automobilis susidūrė su troleibusu. Nei moteris, nei Anušauskų pirmagimis per eismo įvykį sužalojimų nepatyrė, tačiau išsigando.

Apie susidūrimą su troleibusu L.Anušauskienė parašė savo feisbuko paskyroje.

"Taip, šiandien man neeilinė diena... Iki šiol dar vaikštau drebančiomis rankomis po susidūrimo su troleibusu. Dėkoju pro šalį ėjusiems ir pagalbą siūliusiems, taip pat ypatingai dėkoju policijos ekipažui, kuris pagelbėjo užpildyti deklaracijas ir pasisiūlė parvežti namo", - rašo moteris. 

Taip pat ji dėkojo savo vyrui Arvydui Anušauskui.  "Dėkoju, kad metei visus dienos darbus ir iškart lėkei pas mus. Aš su savo mažuoju likome sveiki, bet gerokai išsigandę. Vairuokite atsargiai!", - įrašą baigė L.Anušauskienė.


Šiame straipsnyje: avarija LTLina AnušauskienėArvydas Anušauskaspateko į avarijąLina Anušauskienė susidūrė su troleibusu

NAUJAUSI KOMENTARAI

Andrė

Andrė portretas
Kokie komentarai !!!... Kokie žmonės !!!... Paskaitykit. Tokia ir vargšė Lietuva... Liūdna, gėda, tragiška... Sveikatos ir stiprybės gerb.Anušauskams.

Senas kurva

Senas kurva portretas
Senis nebežino kaip kitaip pasiprominti? Nedvesia rupuze.

Agnietė

Agnietė portretas
kai kiekviena vištelė vairuoja mašiną ,tai todėl ir pilna avarijų ant kiekvieno kampo .Mane ,jau net ima pyktis ,kai nesavarankiškos namų šeimininkėlės ,sėda į galingas mašinas ,nors visiškai neturi talento vairuoti mašiną ,alia atseit aš kieta ,nes vyras nupirko prabangią mašiną . Vairuoti mašiną gali toly gražu ne kiekviena moteris ,todėl jau geriau stumdytų vaiko vežimėlį ir nesudarinėtų avarinių situacijų rimtiems vairuotojams.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių