Prie savo BMW pamatęs ilgapirščius vilnietis nesnaudė: padėjo sulaikyti vieną įtariamąjį

  • Teksto dydis:

Naktį iš antradienio į trečiadienį, šiek tiek po vidurnakčio, sostinės policija gavo pranešimą, kad Grybo g., Vilniuje, automobilių stovėjimo aikštelėje, pranešėjas (gim. 1992 m.) pastebėjo aplink jam priklausantį automobilį BMW vaikščiojančius įtartinus asmenis.

Informaciją pateikęs gyventojas teigė, kad išgirdo keistus plastikinių detalių lūžimo garsus ir pažiūrėjęs per langą pamatė prie savo automobilio įtartinus asmenis, kurie galimai bando pavogti automobilio detales.

Informavęs pareigūnus apie galimai vykdomą nusikalstamą veiką, akylus vilnietis nusprendė išbėgti į lauką pats ir padėti skubantiems į gautą pranešimą pareigūnams sulaikyti galimus vagis. Vyriškio įtarimas pasitvirtino – nuo aikštelėje stovinčio jo automobilio BMW buvo pavogti šoninių veidrodėlių stiklai.

Po keletos akimirkų atskubėję policijos pareigūnai padedant nukentėjusiajam sulaikė vagyste įtariamą vyrą (gim. 1996 m.). Sulaikytasis asmuo buvo pristatytas į policijos komisariatą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 dalį. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Kartu su įtariamuoju prie automobilių pastebėto tačiau suspėjusio pasišalinti kito asmens tapatybė šiuo metu nustatinėjama. 

Pareigūnai dėkoja pilietiškam vilniečiui už pastebėtą nusikaltimą ir už pagalbą sulaikant įtariamąjį. Pareigūnai primena, kad asmeninio turto saugumas priklauso nuo visų mūsų pačių, todėl saugokime jį, o pastebėję įtartinus asmenis visada informuokite pareigūnus trumpuoju numeriu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nobute

Nobute portretas
Geriausia pagavus nukarpyti pirštų galiukus iki pirmo sąnariuko. Tuomet kitą kartą nekrapštys auto

Anonimas

Anonimas portretas
Mes kai mašinų vagis pagavom, tai pirmiausia laiptinėje gerai atidaužėm šonkaulius. Tik po to iškvietėm policiją. Policija atvažiavo, tie pradėjo skųstis, kad muša. Policininkas ir sako, palauk ,pas mus dar gausi taip, kad šitas mušimas tau atrodys kaip kurortas...

jo

jo portretas
Gal geriau reikėjo nušauti?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių