„Porsche“ sukelta avarija nustebino net visko mačiusius: jei ne vaizdo įrašas, nepatikėčiau

  • Teksto dydis:

Socialiniame tinkle „Facebook“ patalpintas įrašas, kuriame užfiksuotas ne kasdien pasitaikantis vaizdas kelyje. Iš pradžių baltos spalvos „Porsche“ automobilis važiuodamas „pastūmė“ priekyje stovėjusias transporto priemones, tada pavažiavo atgal ir didesniu pagreičiu dar kartą į jas rėžėsi. Tokį vaizdą pamatę internautai pašėlo.

Šio vaizdo įrašo autorius, pasidalijęs juo minėto socialinio tinklo grupėje „Reidas Vilniuje“, rašė, kad incidentas nutiko gegužės 11 d. Vilniuje, A. Jakšto gatvėje. Išvydę vaizdo stebėjimo kamera užfiksuotą veiksmą gatvėje internautai nepagailėjo įžvalgų.

„Jeigu dega žalias šviesoforo signalas, reikia važiuoti, o ne stovėti. Iš pirmo karto nepastūmė, tai įsibėgėjo ir pakartojo“, – rašė vienas komentatorius. „Jeigu ne vaizdo įrašas, būtų sunku įrodyti, kad „Porsche“ automobilis tai padarė“, – sakė kitas. „O kas, jei automobiliuose būtų buvę vaikų?“ – retoriškai klausė Aneta. „Distancinis valdymas?“ – stebėjosi Sergejus. „Sumaišė greičio ir stabdžio pedalą du kartus“, – spėjo Andrius. „Tai kas galvoje turi suktis, kad taip spaudė?“ – spėliojo Mindaugas.

„Galima suprasti, jei atsitrenkė vieną kartą, bet paskui, juk važiavo atgal ir vėl pakartojo. Manau, nervai perkaito – toks negalavimas. Moka tokie „vairuotojai“ rasti pasiteisinimą“, – rėžė Toma. O Gintarė šmaikštavo sakydama: „Susipyko su vyru ir sudaužė jo mašiną“. „Vadeliotojas gavo nauja arklį, o tas pasibaidė, nes nepratęs dar prie šeimininko“, – rašė Edgaras. „O kai moteriškė su BMW ir parkavimo aikštelėje sugebėjo išgriūti? Tai ir čia panašiai“, – pastebėjo Stasys. „Tai gal ta pati vis siaučia? Ieško saugiausio automobilio – kitas bus „Tesla“, – juokavo Andrej.

„Na, pasijuokite, pasityčiokite, pasidžiaukite iš kito nelaimės. Atseit stovėjo, stovėjo moteris ir nutarė padaužyti mašinas iš neturėjimo ką veikti, taip?“ – kritikos strėlę į iš įvykio pašmaikštauti sumaniusių internautų pusę paleido Violeta.

Incidentas neliko nepastebėtas ir Vilniaus apskrities pareigūnų. Pasak jų, iškvietimo į A. Jakšto ir Goštauto gatvių sankryžą sulaukta gegužės 11 d. 14.20 val. Pranešta, kad čia susidūrė penki automobiliai: „Audi“, „Kia“, „Honda“, „Toyota“ ir „Porsche“. O vairuotojai nesutarė dėl kaltės.

Pareigūnams nuvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad incidente iš viso dalyvavo septyni automobiliai. Taip pat išsiaiškinta, kurį automobilį vairavęs žmogus yra avarijos kaltininkas. Pareigūnai padėjo užsipildyti eismo įvykio deklaraciją. Transporto priemonės buvo patrauktos nuo važiuojamosios dalies, eismas atlaisvintas. Per eismo įvykį žmonės nenukentėjo. Vairuotojai – blaivūs. Apie tai, kad į nelaimės vietą būtų kviesti medikai, informacijos neturima.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LTPorscheA. Jakšto gatvėmasinė avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

kas

kas portretas
bus, kai armonaites bus iteisintos kanapes???

Smalsutė

Smalsutė portretas
Spėju, kad Karbauskio rinkėja vairavo.

Lukas

Lukas portretas
Nesuprantu, kodėl įvykis, užfiksuotas Vilniuje, yra aprašomas Kauno dienraštyje...
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių