Pavilnio siuvykloje kilo gaisras

  • Teksto dydis:

Pavilnyje siuvykloje kilo gaisras. Darbuotojui pjaustant metalą, užsidegė tepalai. Dūmuose skendinčiame rūsyje gelbėtojai rado žmogų ir jį išgelbėjo, praneša LNK.

Trečiadienį 11.30 val. sostinės ugniagesiai gavo pranešimą apie gaisrą Garsiojoje gatvėje. Keturių aukštų pastato rūsyje degė tepalai. Buvo daug dūmų, gesinti išsiųstos dvi autocisternos ir automobilis su kopėčiomis.

Kaimynystėje įsikūrę baldų gamintojai pamatę pro langą dūmus, puolė siuvėjams į pagalbą.

„Pradėjo virst dūmai, paėmėm gesintuvus du iš darbo vietos ir padėjome gesinti, bet pamatėme, kad neįmanoma gesinti, nes židinys giliai ir laukėme gaisrininkų. Ir viskas. Išėjo du žmonės apsisuodinę, bet visi sveiki gyvi. Tas ir svarbiausia. Vienas išėjo pats, kitą gaisriniai išvedė, nes jis sakė, kad nieko nematė. Svarbu, kad žmonės sveiki“, – sakė vienas baldų gamyklos darbuotojas.

Ugniagesiams pavyko greitai sustabdyti plintančias liepsnas. Gelbėtojai su kvėpavimo aparatais nusileido į rūsį ir ten rado vieną darbuotoją.

„Šiuo metu esame paskelbę lokalizaciją – tai buvo degimas rūsyje. Degė tepalo indas ir ten buvę baldai. Vienas žmogus jau buvo išėjęs iš rūsio ir buvo perduotas medikams. O kitas buvo išgelbėtas, jis buvo patalpoje už židinio“, – kalbėjo ugniagesys.

Abu nukentėjusius darbuotojus apžiūrėjo medikai. Važiuoti į ligoninę vyrai atsisakė. Gaisras užgesintas per valandą.


Šiame straipsnyje: gaisrassiuvyklaugniagesiaiLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesupratau

Nesupratau portretas
Kodėl viešai neskelbiama, kad galiausiai sutvarkytas narkodilerių ir narkomanų Milių ratelis? Kiek gi galima? Narkomanai, epileptikai, su psichikos patologijomis, piktybiškai nesigydo, trankosi po visur, slapstosi, kenkia visuomenei, psichotropikus ir kitus kbvaišalus gauna iš medikų ir platina teisininkų, dėstytojų, medikų vaikų, Pavilnio turtingesniųjų tarpe, susiję su iškrypėlais pedofilais, šeimoje incestas... kas čia dedasi? Ginklai šaunamieji narkomanams padalinti, susirašę į medžiotojų draugijas, artistai visokie iš bezdžionėlių cirko, genetiškai nesitikrina, nukrypimai nuo normos milžiniški, būdingas idiotizmas... KAS ČIA VYKSTA? Blogai su galva gal atsakingiesiems už pavojingų visuomenei individų izoliavimą, eliminavimą?

priminimas

priminimas portretas
Greta eilę metų siautėja 1985 m gimimo piromanas ir narkomanas Milius Viskantukas. Kyla problemų areštuoti ir atimti šautuvą, kuris kažkokiu būdu išduotas patologiniam apsigimėliui-narkomanui-pirmonaui?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių