Pareigūnai atskleidė, kaip galėjo susižaloti Santaros klinikose miręs kūdikis

  • Teksto dydis:

Pareigūnai atskleidė daugiau detalių, dėl kokios priežasties į medikų rankas pateko, o vėliau Santaros klinikose mirė kūdikis.

Kaip teigiama, pirminiais duomenimis, sužalojimus šiemet liepą gimęs berniukas patyrė savo namuose, iškritęs iš vaikiškos lovytės.

Primename, kad į  ligoninę iš namų Vilniuje, Sėlių gatvėje, vaikas buvo pristatytas ir paguldytas spalio 11 d. apie 9 val. Spalio 12 d. apie 17.05 val. nuo patirtų sužalojimų kūdikis mirė.

„Policijos pareigūnai išvyko į ligoninę aiškintis kūdikio mirties aplinkybių. Pareigūnai daug aiškinosi ir vakar, ir šiandien. Yra tam tikros procedūros, kurias reikia atlikti“, – portalui kauno.diena.lt trečiadienio vakarą sakė Vilniaus apskrities policijos budėtojas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Apie ką jūs komentuojate. Tas kūdikis trijų mėnesių niekur nekrito. Jis gimė su genetiniu sindromu kur lūžta visi kaulai Kūdikiui krešėjo kraujas ir padaryti jokiu tomografų negalėjo. Nes reikėjo ji užmarinti ,kad nejudėtu. O tam reikia duri į galvyte. O kraujas kreša. Mama nekalta . Tik kalti žurnalistai taip apjuodinę mama ir medikus. Kūdikis būtu vienaip ar kitaip miręs .

Tai

Tai portretas
Kad nieko naujo ,,neatskleide ,, kiek galima eskaluot sita tema

Anonimas

Anonimas portretas
Mielieji ,nustokit būti teisėjais nieks nežinote tiesos ,o žodžiais švaistotės,geriau vaikams laiką skirkite.Kol yra kreipiančių dėmesiį į žurnalistų nesamonių rašymą tol jie ir rašys .
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių