Ką pirmadienį šventė Vilniaus apskrities vairuotojai?

  • Teksto dydis:

Vilniuje prie vairo pirmadienį sėdo keturi neblaivūs vairuotojai, taip ir nespėję išsiblaivyti po savaitgalio, kuris, greičiausiai, buvo itin linksmas. Pirmieji į pareigūnų rankas pateko dar naktį iš sekmadienio į pirmadienį.

Pasak Vilniaus apskrities pareigūnų, pirmasis neblaivus vairuotojas įkliuvo gruodžio 6 d. apie 2 val. Šalčininkų rajone, Šalčininkų seniūnijoje, esančiame Didžiųjų Baušių kaime, Akmenynės gatvėje. Jam nustatytas 1,73 prom. girtumas. Vyras, gimęs 1998 metais, vairavo automobilį „Opel Astra“.

Viena valanda vėliau, apie 3 val., Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje neblaivus (1,74 prom.) pričiuptas ir „Mercedes Benz“ vairavęs vyras, gimęs 1989-aisiais.

Gruodžio 6-ąją po vidurdienio, apie 12.23 val. taip pat sostinėje, Lazdynėlių gatvėje, neblaivus (1,78 prom.) vyras, gimęs 1972 metais, vairavo automobilį „Ford Focus“.

O tą pačią dieną apie 14.11 val. Vilniuje, Olandų ir Filaretų g. sankryžoje, neblaivus (2,41 prom.) vyras, gimęs 1960-aisiais, vairavo automobilį „Opel Zafira“.

Visais šiais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vairavimo esant neblaiviam.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vile

Vile portretas
Siaubas! Sedi pvz. i taksi ir tave veza apgirtes ar dar neissiblaives vairuotojas? Lauke vaziavimo salygos sudetingos,o jie girti vaziuoja? Tokius nusalinti ir teises atimti nemaziau porai metu ir dar tegul bauda susimoka. O imone, nejaugi netikrina vairuotoju pries isleisdami? Privalo tikrinti su alkotesteriu! Kiek zinau, autobusu vairuotojus tikrina,o kaip kitus?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių