Iš dingusio M. Davidonio mamos lūpų – jautri žinutė: kviečia į susitikimą šventoje vietoje

  • Teksto dydis:

Vis dar ieškomo vasario pradžioje mįslingai dingusio 15-mečio Mykolo Davidonio mama socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pakvietė į bendrą maldą už sūnų.

„Norisi, kad tas pats baisiausias filmas pagaliau imtų ir pasibaigtų. Meldžiu stebuklo, nes tik apie tai galiu galvoti“, – guodėsi Mykolo mama.

Įraše ji viliasi, kad tik bendra malda gali padėti surasti it į vandenį prapuolusį jos paauglį sūnų. „Tikiu, kad tik galinga visų mūsų malda gali sutrumpinti šį kančios ir nežinojimo laiką. Jei jį paėmė gamta, lai greičiau jį mums grąžina, jei kitoje vietoje atsidūrė, lai leidžia mums atrasti, ar pakužda anonimiškai koordinates. Mums jo reikia, kad galėtume tinkamai juo pasirūpinti“, – rašė moteris.

Dingusio 15-mečio mama sakė kviečianti sūnaus ir savo draugus bei visus, kam rūpi, prisijungti prie bendros maldos. Šv. Mišios vyks kovo 21d. 18.30 val. Joanitų bažnyčioje, esančioje adresu Antakalnio gatvė 27.

„Dabar tik Viešpats Jėzus Kristus gali mums padėti atrasti Mykolą“, – jautria žinute dalijosi ji.

Vilniečio buvo pasigesta šeštadienio, vasario 5-osios, vakarą. Artimieji per socialinius tinklus paprašė visuomenės pagalbos. Paskutinį gyvą kontaktą penkiolikmetis su draugais turėjo šeštadienį, apie 16 val. prie Vingio kino teatro.

Maždaug po pusvalandžio vaizdo skambučiu bendravo su draugu.  Turimais duomenimis, šeštadienį 16.10 val. vaikinas išlipo iš 4 troleibuso miesto centre, Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės. Mačiusių jaunuolį ar žinančių papildomos informacijos prašoma skambinti numeriu +37061216174 arba policijai 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Jei dievas ir yra, tai jis tik stebėtojas ir laukia pas save ateinančių ar pro šalį praeinančių...pasikliaukit tik savimi. Stiprybės tėvams.

Agnė

Agnė portretas
Nu gaila labai gaila kad jo dar iki siol nerado. Nenorečiau būti tėvu vietoje,Jiems cia pats baisiausias košmaras,kuris atrodo niekada nesibaigs,reikia tik melstis ir prasyti dievo kad jis dar butu gyvas,kad tevai galetu pasidziaugti kad Ju sunus atsirado ir kad yra sveikas ir gyvas. Reikia melstis nepasiduoti,nenuleisti ranku ir testi paieskas,tevams palinkesiu stiprybes tikejimo ir neprarasti vilties kad Mykolas dar gyvas ........

Lina

Lina  portretas
Jis tikrai gyvas ir sveikas gal jam tesiog nusibodo tėvų kontrolė ir nusprendė gyventi kitaip ir tai yra logiška nes nė vienas nemėgstam kaip mums nurodinėja
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių