Po kratos namuose E. Dragūnas išvažiavo su pareigūnais

  • Teksto dydis:

Penktadienį policijos pareigūnai atliko kratas muzikanto, „SEL“ grupės įkūrėjo Egidijaus Dragūno namuose, BNS patvirtino Vilniaus apskrities policijos atstovė.

„Ten darbavosi mūsų Ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai, atliekamas ikiteisminis tyrimas ir vyko kratos“, – sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Ji sakė, kad ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas dėl apgaulingo apskaitos tvarkymo, didelės vertės turto pasisavinimo, dokumentų klastojimo ir galimo neteisėto praturtėjimo.

„Šiuo metu su advokatu ir savo automobiliu jis išvažiavo su pareigūnais“, – sakė J. Samorokovskaja.

Ikiteisminį tyrimą atlieka Vilniaus prokuratūra.

„Šiomis dienomis atliekami procesiniai veiksmai, (...) atlikėjas nėra suimtas“, – BNS sakė Generalinės prokuratūros atstovė Rita Stundienė.

Prokuratūra daugiau informacijos apie atliekamą tyrimą neteikia.

Portalas delfi.lt skelbia, kad procesiniai veiksmai gali būti susiję su prieš dvejus metus pradėtu ikiteisminiu tyrimu dėl neteisėto praturtėjimo.

Butauto Barausko nuotr.

Tai ne pirmas kartas, kai E. Dragūnas turi problemų su teisėsauga.

Teismas muzikantui taip pat buvo skyręs 1 tūkst. eurų baudą už savavališkai pastatyto priestato fasado šiltinimo darbus.

Atlikėjas buvo įpareigotas nugriauti namą, kuris pastatytas saugomoje teritorijoje, tačiau 2019 metais Panevėžio apygardos teismo sprendimu ši byla buvo grąžinta iš naujo nagrinėti Vilniaus miesto apylinkės teismui.

2017 metais atlikėjo namuose taip pat buvo atlikta krata dėl neteisėto prisijungimo prie informacinių sistemų.

Be to, 2015 metais jis buvo teistas ir už vairavimą neblaiviam, jam teisė vairuoti buvo atimta dvejiems metams ir dviems mėnesiams.

E. Dragūnas buvo baustas ir dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo bei policijos pareigūno garbės ir orumo pažeminimo.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Egis

Egis portretas
Ko pamirsrate saboni,irgi pristates namu poilsio su kauspedu nidoja,ten irgi reikia g

Rasa

Rasa portretas
Gal pradekim nuo auksciausiu galvu praturtejimo.ten mastai oho kokie.

Kotryna

Kotryna portretas
Keista _ visi tokie svarus . o Selas ne . Jeigu rasote .tai jau apie visus .
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių