33-ejų vyro mama meldžia padėti: sūnus išėjo iš namų ir dingo kaip į vandenį

Praėjusį šeštadienį Vilniaus rajone dingo 33-ejų metų Edvardas Rudis. Vyro mama netveria nerimu ir prašo visuomenės pagalbos surandant sūnų.

Kaip pasakojo E. Rudžio mama Irena, sūnus iš namų Vilniaus rajone, Valčiūnuose, išėjo sausio 28-osios vakarą, apie 18-19 val.

„Išėjo nieko man nepasakęs. Niekada taip nedarydavo. Kadangi buvo šeštadienis, nesijaudinau, pamaniau, kad pasakyti nespėjo. Laukiau visą vakarą. O sekmadienį 14 val. paskambinau sūnui telefonu, tačiau niekas neatsiliepė – įsijungė atsakiklis. Palaukusi dar valandą, vėl paskambinau, bet tas pats. Pagalvojau, kad galbūt jis baliavoja pas draugus. Tačiau ir paskambinusi vakare vėl išgirdau atsakiklį“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams vasario 4-ąją pasakojo moteris.

Edvardas Rudis. Feisbuko nuotr.

Ji sakė į sūnaus telefoną tądien mėginusi išsiųsti ir trumpąją SMS žinutę, tačiau to padaryti taip pat nepavyko. Irena tarstelėjo nepastebėjusi, ar tądien, kai E. Rudis dingo, pas jį buvo kas nors atvažiavę. „Sūnus išėjo taip, kaip stovėjo. Tik užsidėjo striukę, kepurę ir pasiėmė kuprinę. Net jo pasas liko namuose“, – vardijo Irena.

Pasak jos, 33-ejų E. Rudis išeidamas iš namų vilkėjo trumpą tamsiai mėlynos spalvos žieminę striukę, juodos spalvos kelnes, buvo užsidėjęs žieminę kepurę su ausis dengiančiais atlapais bei avėjo juodos spalvos sportinius batelius. Su savimi turėjo tamsios spalvos – beveik juodą kuprinę.

„Sūnus – viengungis, neturi nei žmonos, nei vaikų. Sausio 28 dieną pas mane namuose trmpam buvo užsukę svečiai. Jis buvo kartu, su visais normaliai bendravo. Tą vakarą sūnus su kažkuo kalbėjosi ir telefonu, gal rašė ir žinutes, nežinau. Bet pavakarę staiga išėjo ir dingo“, – pasakojo dingusio vyro mama.

Jokių žinių taip ir nesulaukusi, Irena sakė apie sūnaus dingimą trečiadienio, vasario 1-osios rytą, pranešusi Vilniaus rajono komisariato pareigūnams. „Buvo atvažiavęs tardytojas, viską patikrino, nufotografavo, surašė visus duomenis ir apklausė mane. Viską papasakojau. Visi sūnaus rūbai kaip buvo, taip ir yra savo vietoje, niekas nepaimta“, – detalizavo pašnekovė.

Pasak Irenos, E. Rudis dirba ir gyvena Norvegijoje, bet lapkričio mėnesį atvyko į Lietuvą atostogoms ir apsistojo jos namuose. Išvykti atgal jis žadėjo po Naujųjų metų. 

Nežinomybė labai slegia. Kas bus, tas bus, kad tik pavyktų surasti. Tikiuosi, kad sūnus gyvas...

„Šiandien (vasario 4-ąją – aut. past.) pas mane į namus atėjo sūnaus draugai. Jie sakė, kad ieškodami Edvardo šukuoja aplinkinius miškus. Ir vakar visi, kas galėjo, ieškojo, bet jokio kabliuko... Sūnus dingo kaip į vandenį. Nežinomybė labai slegia. Kas bus, tas bus, kad tik pavyktų surasti. Tikiuosi, kad sūnus gyvas...“ – graudinosi dingusiojo mama.

Apie vykdomas 33-ejų E. Rudžio paieškas aktyviai dalijamasi ir feisbuke. Vasario 4-ąją rašoma, kad nuo 10 val. ryto Centrinėje gatvėje 70 susirinkę pareigūnai ir dingusio vyro draugai eis šukuoti miškų. „Gal kas turite kokios informacijos, gal matėte jį šiomis dienomis? Bet kokia informacija svarbi! Prašome pasidalinti, tikime kad „Facebook“ gali padėti atrasti bendrų pažįstamų, ar žmonių, mačiusių mūsų draugą!“ – rašoma socialiniame tinkle.

Feisbuko inf.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams šeštadienį susisiekus su Vilniaus apskrities pareigūnais, jie patvirtino, kad vasario 1-ąją buvo pranešta apie dingusį E. Rudį, kuris išėjo iš namų ir iki šiol negrįžo.

Žmonių, turinčių bet kokios informacijos apie sūnų, mama Irena prašo susisiekti su jja tel. nr. +370 674 47 969 arba skambinti 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

Lina portretas
Man tai slykstu skaityt komentarus. Galiu isivaizduoti ka jaucia mama. Mano seimoje buvo panasi situacija, deja baigesi nelaimingai. Kai tekdavo skaityti zmoniu komentarus po straipsniu, kuriame skelbiama jog dingo mano sesuo, jus neisivaizduojat kaip slykstu budavo. Ant kiek zmones yra nuzmoneja. Man protu nesuvokiama kaip dar galima saipytis ir rasyt tokias nesamones. Geriau patylekit prasau! Niekam nelinkeciau pereit per tai, ka tenka pereiti zmonems, kuriu artimasis yra dinges! Tikiuosi atsiras ❤Didziausios stiprybes!

Vilnius

Vilnius portretas
Ši moteris su šuniuku bando rasti dingusi paagli (atvyko tam iš Kauno). Bandykite susisiekti per FB. Suveskite per paiešką FB: Mykolo paieška. Raskite: Upė-Rasa Huggo

nesvarbu

nesvarbu  portretas
Ar butinai reikia reiksti savo nuomone nieko nezsinant ir nepazistant zmogaus.As manau butu gana grazu pareiksti mamai uzuojauta nes baisu yra buti nezinioje Jai labai skauda sirdi Uzuojauta mamai tikekite kad viskas bus gerai atsiras gyvas ir sveikas .
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių