„What’s Next?“ dalyviams: naudingos pažintys ir šiuolaikinis performansas

  • Teksto dydis:

Lapkričio 8 - 9 d. į menų fabriką „Loftas“ grįžta ateities tendencijų žemėlapį braižysianti tarptautinė konferencija kūrybinių industrijų atstovams „What's Next? 2018“.

Po savo stogu renginys sutalpins ne tik įkvepiančius pranešėjus iš visos Europos, bet ir karštas diskusijas, interaktyvią ekspoziciją, o naujas pažintis skatins kontaktų pusryčiai bei uždarymo vakarėlis.

Konferencijos atidarymo rytą, lapkričio 8-ąją, „Lofte“ rinksis kūrybinių sektorių, verslo, mokslo ir technologijų atstovai. Čia vyks specialūs „What’s Next?“ kontaktų pusryčiai, kuriais rūpinsis profesionalių virtuvės šefų komanda „Virtuvės Garsai“.

Pusryčių metu renginio dalyviai turės galimybę artimiau susipažinti ne tik vieni su kitais, bet prie kavos puodelio pakalbinti ir konferencijos pranešėjus. Kaip ir pridera apie inovacijas pasakojančiam renginiui, pusryčiai vyks erdvėje, kur gyvos netradicinių floristų „Floristai ant ribos“ gėlių dekoracijos bus derinamos su „The Blue Indian“ kurtais neono paveikslais.

Pasistiprinus konferencijos dalyvių lauks dvi koncentruotos dienos idėjų, įgūdžių ir pažinčių išsinešimui. Dvidešimt penki konferencijos pranešėjai pristatys aktualiausias tendencijas, mokys kaip išjudinti savo kūrybiškumą, dalins naudingus verslo patarimus.

Dalis pranešėjų paruošė netradicines prezentacijas – restorano „Amandus" įkūrėjas ir vyriausias šefas Deivydas Praspaliauskas ant „What’s Next?“ scenos įkurs interaktyvų restoraną, tuo tarpu ilgametis verslo konsultantas Folker Wrage iš Vokietijos visiems, norintiems tapti geresniais lyderiais paruošė specialias kūrybines dirbtuves.

Ketvirtadienį popiet ant konferencijos scenos lips ir šokio projektas „Classic Art“, kalbantis apie atrastą discipliną, paremtą baleto, vizualizacijų ir elektroninės muzikos sinteze. Grafiko Stasio Krasausko darbų elementai, inspiravę ir vizualiai įprasminę amžiną vyro ir moters kovą, ant scenos suvienys klasikinio šokio meno ir šiuolaikinės kultūros atstovus. Andriaus Laucevičiaus ir Mato Samulionio projekte šoks atlikėjai Marta Navarro ir Vykintas Širmas.

Be daugybės Lietuvos ir užsienio pranešėjų, konferencijos „What's Next?“ dalyviai galės susipažinti ir su interaktyvia ekspozicija – „What's Next? Showroom“. Dauguma šioje erdvėje įsikūrusių eksponatų ir pramogų bus paremti ateities technologijomis ir leis pažvelgti į ateities inovacijas, kurios vis dar kuriamos ar buvo ką tik pristatytos. Įspūdingi virtualios realybės projektai, naujausios inovacijos ir interaktyvios, nepaprastai įtraukiančios pramogos kasmet sulaukia ypatingai daug dėmesio.

Penktadienio vakare dalyvių laukia renginio uždarymo vakarėlis, vyksiantis tik šią savaitę atidarytoje bendradarbystės erdvėje „Altspace“, Vilniaus senamiestyje. Istorija alsuojanti, Islandijos gatvėje įsikūrusi erdvė žada sutalpinti visus norinčius pratęsti įdomias konferencijos pažintis ar tiesiog gerai pasilinksminti. 

Vakarėlio programoje skambės „Afrodelic“ (Malis / Lietuva). Tai - naujas Viktoro Diawaros projektas, Lietuvos ir Malio garsus jungiantis elektronikos, ritmų ir etno tradicijų pagalba. Svečiams gyvai gros didžėjai Padegimas ir  Pakas (Lizdas).

Kūrybiškumo ir ateities tendencijų konferencija „What's Next?“ vyks lapkričio 8-9 dienomis, menų fabrike „LOFTAS“, Vilniuje. Vertingų įžvalgų ir praktiškų įgūdžių ieškantys žmonėms kviečiami pasirūpinti pigesniais, išankstiniais bilietais. Bilietai į konferenciją: goo.gl/2mq72t


Šiame straipsnyje: Whats Next?konferencija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių