Vilniuje laikinai keisis 6-ojo troleibusų maršruto trasa

  • Teksto dydis:

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad birželio 17 – 24 d. dėl remonto darbų Žirmūnų gatvėje, bus draudžiamas dešinysis posūkis iš Žirmūnų gatvės į Kareivių gatvę, dėl to keisis 6-ojo troleibusų maršruto trasa ir eismo tvarkaraštis.

6 maršruto troleibusai, važiuodami iš Žemųjų Panerių iki Pramogų arenos stotelės, kursuos įprasta trasa, o toliau važiuos Kareivių ir Lizdeikos gatvėmis iki Antakalnio žiedo. Atgal troleibusai važiuos tokia pačia trasa. Važiuodami pakeista trasa troleibusai papildomai stos Verkių (link Antakalnio), Kareivių (link Antakalnio), Valakampių tiltas, Oskaro Milašiaus, Lizdeikos ir Antakalnio žiedas stotelėse. Pasikeitus maršruto trasai troleibusai laikinai nestos šiose stotelėse: Verkių (link Žirmūnų), Autobusų parkas, Žirmūnų seniūnija, Šaltinėlio ir Žirmūnų žiedas.

Keleiviai, vykstantys iš Žirmūnų žiedo, 6 maršruto troleibusus galės pasiekti 9, 12, 17, 20 ir 21 maršrutų troleibusais, jais atvažiavę iki Kareivių stotelės (Žirmūnų g.) ir pėsčiomis atėję į Kareivių stotelę (Kareivių g.) Pramogų arenos kryptimi. Kareivių stotelėje (Kareivių g.), kaip įprasta, stos 6 maršruto troleibusai.

Laikini šio troleibusų maršruto tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.stops.lt skelbiami nuo birželio 15 d.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, socialiniame tinklalapyje www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos,  mobiliaisiais telefonais (m.stops.lt) bei darbo valandomis teikiama telefonu (8 5) 210 7050.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių