Vilniaus vicemeras V. Benkunskas: grasinimų nebijau – voratinklį išnarpliosime

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto vicemeras Valdas Benkunskas teigia, kad „Grigeo Klaipėda“ skandalas padėjo visu gražumu atsiskleisti Aplinkos ministerijos sistemoje trūnijančioms problemoms. Apie tai jis parašė savo feisbuko paskyroje.

„Paskutinis atvejis – šiandien rasti šimtai tonų plastiko atliekų apleistoje fermoje. Aplinkos ministras net nesiorientuoja, kaip yra tvarkomos (arba tiksliau sakant – turėtų būti tvarkomos) rūšiuotos atliekos. Susidaro įspūdis, kad antrinių atliekų tvarkymo sektorius, nuo leidimų veiklai išdavimo iki perdirbimo kontrolės ir, galiausiai, pažymų apie sutvarkymą išdavimo yra visiškai nekontroliuojamas“, - rašo Vilniaus miesto vicemeras.

V.Benkunso „Facebook“ paskyros nuotr.

Jam atrodo, kad šiandien užkabino kažką stambaus ir kažkam labai pelningo.

„Pasimatė dalis schemos, kuri generuoja didelius pinigus, apeinant teisės aktų reikalavimus, apžaidžiant priežiūros sistemą ir spjaunant į gamtos saugojimą.

Nors už to stovi didelės įtakos ir pinigai, su kolegomis padarysime viską, kad tą voratinklį išnarpliotumėme. Grasinimų nebijau – čia tiems, kurie jau pabandė ar galvoja gąsdinti“, - įspėja V.Benkunskas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Egis 0

Egis 0 portretas
o kaip susijes Vilniaus miesto vicemeras su problemomis Vilniaus rajone??? Ar jau bekunskasir rajono vicemeras

baba

baba portretas
aforizmas prisikau po langu zmonems ir paprasiau tualitinio popieraiaus nusisluostyt uzpakaliui -taka sprava na nasei litve

Aplinkos

 Aplinkos  portretas
apsaugos departamenta reikia atleisti visus iki vieno.Ir, atliekant kapitalini rusiavima, formuoti is naujo.Kitaip ten kaip buvo korupcinis jovalas, taip ir bus.O Lietuva ir toliau kes nuodose.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių