Vilniaus oro uoste už 10,5 mln. eurų bus įdiegta nauja bagažo patikros sistema

  • Teksto dydis:

Vilniaus oro uosto naujajame išvykimo terminale už 10,5 mln. eurų (su PVM) planuojama įdiegti naują registruoto bagažo valdymo ir patikros sistemą.

Sistemą planuojama įdiegti 2024 metų antroje pusėje. Ji leis didinti keleivių pralaidumą, automatizuos daugelį saugumo procesų ir mažins žmogiškosios klaidos riziką, pranešė Lietuvos oro uostai.

Projektavimo, pritaikymo specifiniams poreikiams, diegimo ir vėlesnės priežiūros darbus atliks bendrovė „Fima“ su partneriais „Daifuku Logan Ltd“ bei bendrovė „Atea“ su partneriais „Rapiscan Ltd“.

„Šiuo metu su technologijų diegėjais esame bagažo valdymo ir patikros sistemos projektavimo stadijoje, kurios metu glaudžiai bendradarbiaujame su naujojo terminalo statybų rangovo projektuotojais, vidiniais padaliniais ir oro uoste veikiančiomis tarnybomis, kad rezultatas užtikrintų visų poreikius“, – pranešime sakė Lietuvos oro uostų technologijų vystymo skyriaus vadovas Giedrius Paulikaitis.

Anot jo, sistema galės apdoroti 2,4 tūkst. bagažų per valandą, dėl to keleivių pralaidumas didės dukart.

Vilniaus oro uosto terminalą  už 50,2 mln. eurų stato konkursą laimėjusi „Eikos statyba“. Ji įsipareigojo iki 2024 metų pabaigos pastatyti daugiau nei 14 tūkst. kv. metrų ploto terminalą bei pertvarkyti 34 tūkst. kv. metrų oro uosto prieigų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>> buves respublikos skaitytojas

>>>> buves respublikos skaitytojas portretas
Ir kas tada? Putanas paslydes ant laiptu nukrito ir pridejo i kelnes. Visi jam padeje tuo metu tarnautojai arba buvo atleisti, arba turejo pasirasyti neatskleidimo kontrakta ka jie mate. Vistiek keleta ju paskelbe kad Putanas pridejo i kelnes prie visu.

Aha

Aha portretas
Ir išmokite galų gale tikrinti tas visas šeimas, kurios per patikrą demonstruoja darnios šeimos su vaikais įvaizdį ir visada vienas ar daugiau vaikų būna ligoniai. Ir tai reiškia, kad jie turi teisę vežtis su savimi vos ne toną vaistų, kurių tarpe visada yra neįtikėtini kiekiai tolygiems narkotikams tablečių. Ir visas tas bagažas paskui patiekiamas narkomanams Lindone ir kitur, nes gerai įkalę narkotikų visada patiria nepatogumų, kuriems įveikti reikalingi psichotropikai. O kur dar raminamųjų gabenimas. Visur, ir Anglijoj, ir Nirvegijoj išvykę tautiečiai į gydytojus ten nesikreipia, nes prarastų bet kokį turimą darbą. Jie maišais tų migdomųjų, raminamųjų, linksminamųjų tablečių gauna iš Lietuvos nelegaliai. Praktiškai keliaujančios nelegalios vaistinės yra tos vadinamos šeimos.

buves respublikos skaitytojas

buves respublikos skaitytojas portretas
vasara attskris joe baidenas (jei dagyvens) vilniun, pasirupinkite, kad vilniuj nebutu staciu laiptu.. :DDD
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių