Vaiko teisių tarnyba papasakojo apie vizitą Zuokų namuose

  • Teksto dydis:

Į Artūro Zuoko ir Agnės Zuokienės skyrybų dramą teko įsikišti ne tik policijos pareigūnams, bet ir vaiko teisių specialistams. Valstybinės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba papasakojo apie vizitą Zuokų namuose, skelbia delfi.lt.

Valstybinės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos atstovas spaudai Arūnas Malinovskis delfi.lt teigė, kad pradėtas bendravimas su šeima.

„Pasirodo, buvo pranešimas, yra pradėtas bendravimas su šeima, išklausoma vaiko nuomonė. Yra bendraujama su abiem tėvais, kol kas sprendimų nėra, bet yra pradėta procedūra“, – pasakojo jis.

A. Malinovskis sakė, kad tarnyba stengsis padėti šeimai. Jis pridūrė, kad tarnybai svarbiausia vaiko nuomonė.

Portalas primena, kad su buvusiu sostinės meru A. Zuoku besiskirianti Vilniaus savivaldybės tarybos narė A. Zuokienė antradienį kreipėsi į policiją dėl prieš ją naudojamo smurto.

Sostinės policija gavo pranešimą Zuokų adresu, kad prieš moterį ir vaikus smurtauja vyras.

Vilniaus apylinkės teismą pernai vasarą pasiekė Vilniaus savivaldybės tarybos nario ir buvusio sostinės mero A. Zuoko ir jo žmonos A. Zuokienės skyrybų byla.

Tarp besiskiriančių sutuoktinių kilo jau ne pirmas skandalas.


Šiame straipsnyje: Zuokaiskyrybosvaiko teisėsLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Artūrui

Artūrui portretas
Palik, Artūrai, tuos šakalius, pasiimk kepurę ir išeik. Kitaip žiūrės žmonės, jei dar žadi būti politikoje. Galų gale išsinuomok. Atsitolink nuo Agnės: nurims aistros, išsispręs problemos, susitvarkys gyvenimas. Turint pinigų šitaip peštis, kad pro miegamojo matyt Gedimino pilį?! Laimė? Tik atsitraukti...

Nuomone

Nuomone portretas
Nori padaryti zmona durne, nes ta gali daug ka papasakoti, o dabar bus tipo durnes pasakojimas, niekaip negali pasidalinti turto, tikrai nebalsuosiu uz toki politika.

man

man portretas
Man gaila jų vaikų, kurie labai kenčia nuo šių viešų rietenų
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių