Savivaldybės įmonė: per streiką Vilniuje autobusų ir troleibusų mažės trečdaliu

  • Teksto dydis:

Nuo pirmadienio prasidedant įmonės „Vilniaus viešasis transportas“ (VVT) vairuotojų streikui Vilniuje važiuos trečdaliu mažiau autobusų ir troleibusų, pranešė savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“.

„Planuojama, kad streiko metu į miesto gatves gali išvažiuoti iki 35 proc. mažiau transporto priemonių nei įprastai. Kadangi mieste streiko dienomis kursuos mažiau autobusų ir troleibusų, transporto priemonėse bus daugiau žmonių, todėl skaičiuojama, kad piko metu jos gali būti perpildytos“, – trečiadienį informavo „Susisiekimo paslaugos“.

Pasak pranešimo, VVT aptarnauja 76 iš 105 maršrutų: penkis greituosius, 17 troleibusų ir 54 autobusų. Keleivių vežimo paslaugas vykdo dar du vežėjai –  „Transrevis“, ir „Kautra“, jos keleivius veš įprastu grafiku.

„Susisiekimo paslaugos“ įspėja, kad kelionės viešuoju transportu bus sutrikdytos, gali kilti transporto spūstys, gyventojų atsiprašoma dėl nepatogumų ir patariama planuoti keliones su didesne laiko atsarga. Trumpesnius atstumus rekomenduojama įveikti pėsčiomis.

Streikas rengiamas VVT administracijai ir profesinei sąjungai nesutariant dėl darbo apmokėjimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rici

Rici portretas
Nebus to streiko,vėl pažadės ką nors ir visi nuleidę galvas,kaip teliukai,už vairo sės.

Anoks cia

Anoks cia portretas
ir "streikas",jei vienas stos,o du like ars uz tris... Beje,o vilnieciai streikui nepritars? Jiems nerupi,kad juos saugiai veziotu pakankamai uzdirbantys ir nestresuoti del pragyvenimo vairuotojai!? Kad salia jusu bolido,nevairuotu autobuso del rupesciu ir virsininku mobingo issiblaskes,nezmonisku darbo salygu isvargintas zmogus!? Ar jums nusispjauti i savo ir bendra visu sauguma?

ir

ir portretas
vel nemastanciu marmaliuotu kom /nuomone/ ziema dviraciais ,,, protelis pasiklydo laike ???===
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių