Platforma „Blockchain“ atidaro biurą Vilniuje ir ieško darbuotojų

  • Teksto dydis:

Populiariausia ir daugiausia vartotojų pasitikėjimo visame pasaulyje pelniusi kriptovaliutų platforma „Blockchain“ šiandien atidarė biurą Vilniuje.

Tai – penktasis kompanijos biuras, kuriame dirbs dizaino, klientų aptarnavimo ir programavimo inžinierių komandos. Specialistai Vilniuje dirbs vienoje komandoje su kolegomis iš Londono, Niujorko ir San Fransisko biurų.

„Svarstydami plėtros galimybes, vertinome daugybę miestų visoje Europoje. Pasirinkome Vilnių, nes šiame, į inovacijas orientuotame mieste, atradome brandžių talentų, sukaupusių sėkmingam darbui reikalingos patirties“, – sako Peter Smith, „Blockchain“ generalinis direktorius ir vienas iš įkūrėjų.

„Tikimės, kad galimybė dirbti vystant globaliai rinkai skirtus „Blockchain“ produktus Vilniaus talentams pasirodys įdomi ir svarbi. Jau susitikome su dalimi kandidatų, kurių sukaupti įgūdžiai ir žinios daro iš tiesų didelį įspūdį. Visą komandą tikimės suformuoti jau per artimiausius mėnesius“, – sako „Blockchain“ žmogiškųjų išteklių vadovė Candace Lee.


Kompanijos „Blockchain“ paslaugomis naudojasi daugiau nei 160 šalių gyventojai, turintys net 33 mln. „Blockchain“ paskyrų, leidžiančių jiems pirkti, saugoti ir investuoti kriptovaliutas. „Blockchain“ būstinė įsikūrusi Londone, kompanija taip pat turi biurus Niujorke ir San Fransiske. Biuro Vilniuje atidarymas – naujas ir svarbus sparčiai augančios kompanijos žingsnis. Per praėjusius metus kompanija padvigubino darbuotojų skaičių ir pristatė tokius naujus produktus, kaip naujos kartos prekybos kriptovaliutomis platforma „Blockchain Swap“ ir nešiojama, USB raktą primenanti, kriptovaliutų piniginė „Lockbox“.

Biurą Lietuvoje atidaranti kompanija ir toliau koncentruosis į augančio klientų skaičiaus aptarnavimą ir naujos, inovatyvios programinės įrangos, keičiančios finansų sektoriaus ateitį, vystymą.

„Lietuvos blokų grandinės industrija iki šiol augo dėl tarptautinę bendruomenę savo produktais sudominusių ir didelių investicijų pritraukusių lietuviškų startuolių. Tokio masto užsienio bendrovės investicinis projektas, suteiksiantis blokų grandinės technologinių žinių dar platesniam ratui šalies specialistų, gali tapti lūžio tašku, ne tik dar labiau atkreipsiančiu tarptautinės bendruomenės dėmesį, bet ir paskatinsiančiu globalius industrijos lyderius kurtis Lietuvoje“, – sako Lietuvos Respublikos ekonomikos ir inovacijų ministras Virginijus Sinkevičius.

„Pasaulyje pirmaujanti blokų grandinių technologijų ir paslaugų lyderė ne tik prisijungs prie jau augančios bendruomenės, bet ir prisidės auginant naują inovatorių kartą Lietuvoje“, – sako Mantas Katinas, „Investuok Lietuvoje“ vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Kažkaip - keista šalimi ta Lietuvėlė tampa. Va, kitur už pinigų plovimus 'Danske bank' licencijų netenka, pas mus šis bankas net ir labai pageidautinas; 'Revolut' kelia grėsmę Britanijai, jis pas mus laukiamas; va dabar tie blockchain - NUOSTABI priemonė pinigų plovimui, tai kaip Lietuva be to?.. Ir - ar ne dėl to ir Daktaras taip į laisvę veržias: DAUG 'piaro' apie jo gabenimą į ligoninę (nors, sako, tam jokio reikalo nebuvo), dabar reikia laukt apie jo PASKELBIMĄ mirusiu; įdomu su kuo sutarta jo plastinė operacija?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių