Dėl „Lufthansa“ pilotų streiko atšauktas skrydis iš Vilniaus į Frankfurtą

  • Teksto dydis:

Dėl Vokietijos oro vežėjos „Lufthansa“ pilotų streiko penktadienį atšauktas bendrovės skrydis iš Vilniaus į Frankfurtą.

Atšauktas skrydis, kuris buvo suplanuotas 6.10 val., BNS patvirtino Lietuvos oro uostų atstovas.

„Tik vienas skrydis buvo atšauktas, daugiau nėra. Mūsų žiniomis, streikas tęsis tik vieną dieną“, – sakė oro uostų atstovas spaudai Tadas Vasiliauskas.

Anksčiau „Lufthansa“ pilotus vienijanti profsąjunga „Cockpit“ pranešė, kad streikas vyks vieną dieną, nuo 01.01 val. iki 00.59 val. Lietuvos laiku.

Oro linijų bendrovė teigė dar nepaskaičiavusi, kiek skrydžių bus sutrikdyti penktadienį.

Anot „Cockpit“, komercinių ir krovininių lėktuvų pilotai streikuoja nepavykus deryboms dėl didesnių atlyginimų su Vokietijos oro linijų bendrovės vadovybe – siekiama iki metų pabaigos atlyginimų padidinimo 5,5 proc., automatinio infliacijos kompensavimo ir atlyginimų tinklelio koregavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu va

Nu va  portretas
Įdomu kaip čia viskas baigsis, žmonės ir valdžios visoje ES lemputės isjungineja...barai, kavinės net tokiose turtingose šalyse kaip Vokietija, žmonės verčiami taupyti, streikai visoje ES, traukiniai, lėktuvai ir t.t. vos keliais procentais jau kas pabrango, ne taip kaip Lt 20proc beveik viskas...ir visiems dzin...kažin kas bus...euras tampa jau nulinė valiuta prieš usd ir t.t..nors usd buvo dvigubai daugiau prispausdina per covid nei EUR...

Šaunu

Šaunu portretas
Nėra ko lakstyti į tą pagrindinį banką Franfurte. Pinigai užšaldyti. Tupėkute ir graužkite alkūnes.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių