D. Nausėdienė atidarė tradicinę Tarptautinę Kalėdų labdaros mugę

  • Teksto dydis:

Pirmoji ponia Diana Nausėdienė šeštadienį Vilniaus Rotušės aikštėje atidarė Tarptautinę kalėdinę labdaros mugę.

Tradicinę mugę, kuri vyksta jau 19 kartą, organizuoja Tarptautinė Vilniaus moterų asociacija kartu su 30 skirtingų ambasadų atstovų. D. Nausėdienė yra šios labdaringos iniciatyvos globėja.

Pasak pirmosios ponios, šiandieniniame pasaulyje svarbu tęsti ir puoselėti gilias socialinės atsakomybės tradicijas.

„Atjauta ir kryptingos pastangos atskirties mažinimui, dalijimasis yra pagrindinės vertybės, kurios mus vienija ir telkia, – sakė D. Nausėdienė, pakvietusi visus prisidėti prie labdaringos veiklos. – Tegul Jūsų įsigyta ir širdį šildanti dovana tampa kalėdiniu vilties žiburiu kitam.“

Mugėje veikiančiuose skirtingų šalių ambasadų paviljonuose parduodami rankomis paruošti rankdarbiai, suvenyrai ir šventiniai skanėstai, pasak pirmosios ponios, tampa bendru gėrio ir šilumos simboliu.

Labdaringos mugės metu surinktos lėšos bus paskirstytos Lietuvos labdaros organizacijoms, kurios padeda senjorams, priklausomybių turintiems žmonėms, sergantiems vaikams, neįgaliesiems bei šeimoms, globojančioms socialiai pažeidžiamus vaikus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Turime tikrai stilinga ir grazia pirmaja ponia ir galime tuo pasidziaugti. Galetu Simonyte savo apranga patiketi specialistui,o tai daro geda Lietuvai su savo tais tragiskais kostiumeliais. O ponia Nausediene visada atrodo puikiai. Na, zinoma, dar ir grazi moteris,kuriai viskas tinka. Sekmes gerb.Nausedienei!

Algis

Algis portretas
Koks skirtumas kokia skrybele kai moteris grazi.

Ne kalėdiškai atrodo

Ne kalėdiškai atrodo portretas
Tai labdaros mugė, o ji nieko nepirko, gėda
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių