Bibliotekoje – pokalbis su stiliste A. Gilyte apie jos knygą ir apie madą

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 14 d., pirmadienį, 16 val., Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos 7 a. posėdžių salėje vyks susitikimas su įdomia moterimi, stiliste Agne Gilyte, kuri pristatys jau pasirodžiusią savo knygą „Spintologija“, pasidalins su auditorija tuo, kas liko knygų paraštėse ar tarp eilučių bei atsakys į rūpimus klausimus apie išvaizdą, stilių.

A. Gilytė, įgijusi filologijos bakalauro laipsnį Vilniaus universitete, savo profesinį stilistės kelią pradėjo dirbdama Lietuvos žurnalų mados redaktore. Patirties ir žinių paieškos atvedė ją į Florenciją (Italija), ten baigė mados marketingo studijas ir dirbo mados namuose komunikacijos srityje. Lietuvos ilgesys parviliojo A. Gilytę į Lietuvą. Čia kartu su plaukų stilistu Kęstu Rimdžiumi įkūrė įvaizdžio namus KUKLA Beauty Box ir teikė asmenines stilisto paslaugas, rengė įvairias reklamines kampanijas ir fotosesijas, konsultavo stiliaus klausimais.

2015 m. A. Gilytė išleido didelio populiarumo sulaukusį vadovą, kaip susitvarkyti drabužių spintą, – knygą „Spintologija“.

Šiuo metu autorė rengia seminarus, skaito paskaitas ir asmeniškai konsultuoja stiliaus klausimais bei planuoja išleisti antrąją knygą skirtą paaugliams „Spintologija: 11–19“. Rudens pabaigoje laukiama pasirodant darbo knygos – „Stilingos asmenybės kalendorius 2016“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių