Bendruomenė ir Vilniaus savivaldybė nesutaria dėl pastatyto kryžiaus

  • Teksto dydis:

Dalis Balsių bendruomenės ir Vilniaus miesto savivaldybė nesutaria dėl mikrorajone atsiradusio kryžiaus – savivaldybė jį ragina nugriauti, skelbia TV3 televizija.

Bendruomenės atstovai sako, kad kryžius pastatytas tikintis, jog šioje vietoje vėliau bus leista pastatyti bažnyčią.

Vilniaus vadovai sako, kad kryžius pastatytas savavališkai, valstybinėje žemėje, jis nėra kilnojamas daiktas, kaip teigia iniciatoriai, nes sveria daugiau nei pusę tonos. Jo nenukėlus geranoriškai, savivaldybė žada kreiptis į teismą leidimo nugriauti kryžių pati.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TYRUNE

TYRUNE portretas
BEJE,TIKI I JEZU KRISTU NE TIK LENKAI,O IR LIETUVIAI.ESU DVIGUBA AUKSTAITE ,tevelis is BIJUTISKIO MOLETU KRASTO,mamyte is BAJORU km.IGNALINOS RAJONO...taigi,ne tik lenkai vaziuoja i Riese , ne tik jiems reikia DIEVO.MUSU SEIMA VISA TIKINTI.

TYRUNE

TYRUNE portretas
LABAS,noriu pasidalinti savo mintimis.Mano drauge gyvena Balsiuose,vasara vaziuoju pas ja i sodyba,kaip tikra krikscione ji dalijasi pomidorais,agurkais,uogomis....zodziu,pasikviecia ir i renginius.Apsidziaugiau,kai isgirdau apie BAZNYCIOS STATYMA.KAIP GRAZU KAI ZMONES NORI STATYTI DIEVO NAMUS.Maciau Balsiuose ir daug pagonybes dievaiciu,akmenu,stulpu,visokiu baisiu nesuprantamu ir negraziu kuriniu.Tada pamaniau sau,bus sunku Balsiu krikscionims ,nes daug bedieviu,kils karas,kryzius badys ju akis ir sazines,gali kilti nesutarimas.Kaip pagalvojau,taip ir ivyko.Pries kelias dienas paskambina drauge,kuri net pakvietimus nese kaimynams,kad ateitu i sv.Misias,i KRYZIAUS pasventinima,sako,Tyrune,ISNIEKINO KRYZIU.Taigi,Balsiai,man tapo nemieli,jei vyksta tokie dalykai.Nesinori dbr ten ir vykti i bedieviu bendruomene...kad nenutrenktu zaibas uz tokius dalykelius.O VISUS ,KURIE NORI KRYZIAUS IR BAZN.APKABINU,LAIMINU,MYLIU.LAIKYKITES,BUKITE STIPRUS KAIP UOLA,UOLUS MALDOJE ,KAIP sv.MERGELE MARIJA

Balsių bendruomenės narys

Balsių bendruomenės narys portretas
Mums nereikia jokių primetamų sektų. Balsiai - nauja šiuolaikiška bendruomenė, o ne viduramžių kaimas, kur kiekviename kaime stovi po Kryžių. Balsių vebdruomenė turi Mitologinį parką ir nevalia čia nieko keisti. Kas nori išpažinti žydų religiją - tegu keliauja į Vilniaus centrą ir ten meldžiasi, o ne primeta visai Balsių bendruomenei savo religiją. Balsių bendruomenės balsas nepritaria jokiems Kryžių pastatymams ir tuo labiau jokiam Bažnyčios statymui Balsių mikrorajone. Vietiniai lenkai iki šiol važiuodavo į Riešės bažnyčią, tai tegu ir toliau ten važiuoja, o ne nori sulenkinti Balsių rajoną su Verkių seniūnijos parama. Lietuviai prieš bet kokį religijos brukimą per prievartą.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių