Aukcione parduotas buvęs Lietuvos pašto logistikos centras Vilniuje

Lietuvos paštas per antradienį įvykusį pakartotinį viešą aukcioną sėkmingai pardavė buvusį logistikos centrą Vilniuje.

Jis pirkėjui parduotas už kiek daugiau nei 2 mln. eurų. Gautas lėšas bendrovė teigia investuosianti į strateginius prioritetus: darbo sąlygų gerinimą, pašto skyrių bei logistikos centrų atnaujinimą, taip pat IT srities stiprinimą.

Daugiau nei 5 tūkst. kv. m ploto pastate, esančiame Rodūnios g. 9, Lietuvos pašto logistikos veikla vykdyta iki 2019 m. sausio. Senasis pastatas, kaip teigiama pranešime, nebuvo pritaikytas efektyviai logistikos veiklai, todėl nuspręsta statyti naują logistikos centrą. Įrengus naująjį Vilniaus logistikos centrą Metalo gatvėje, visa veikla pamažu perkelta į jį.

Taip pat aukcione už kiek daugiau nei 350 tūkst. eurų parduotas ir kitas Lietuvos pašto pastatas – Justiniškių gatvėje, Vilniuje, buvusios pašto skyriaus patalpos. Apie 500 kv. m pastatas nebuvo pritaikytas šiuolaikiškai pašto veiklai, todėl 2019 m. lapkritį skyrius buvo perkeltas į naujas, pagal modernią koncepciją įrengtas patalpas, esančias patogioje klientams vietoje – įsikūrusias prekybos centre „Rimi“, Rygos gatvėje. Kaip pažymima Lietuvos pašto pranešime, naujame skyriuje klientai aptarnaujami ilgiau, skyrius yra didesnis, be to, užtikrinamos ne tik kokybiškos paslaugos, bet ir geros darbo sąlygos darbuotojams. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
cia tai vadovavimas... Viską tik pardavineja, o gautus pinigus ,,pravalgo". Tai bent vadovai!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių