Į Lietuvą atvyksta charizmatiškoji serialo „Vikingai“ žvaigždė G. Hirst

  • Teksto dydis:

Trečiąjį rudens savaitgalį į Vilnių suplūs ir „Litexpo“ parodų rūmuose susiburs žvaigždės iš visame pasaulyje populiarių kino bei televizijos projektų.

Kasmetiniu tapusio populiariosios kultūros renginio „Comic Con Baltics“ organizatoriai praneša, kad į jau paskelbtų aktorių gretas prisijungia ir serialo „Vikingai“ gerbėjams puikiai pažįstama britų aktorė Georgia Hirst. Susitikti su fanais Lietuvoje aktorę pakvietė „Telia“, matydama išmaniosios televizijos „Kino klube“ rodomo serialo populiarumą šalyje.

„Puikiai žinome, kiek daug gerbėjų serialas „Vikingai“ turi Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse, tad džiaugiamės galėdami patvirtinti, kad jau šį rudenį fanai turės galimybę gyvai susitikti su viena iš pagrindinių projekto žvaigždžių – Georgia Hirst. Žinoma britų aktorė seriale įkūnijo ryškų ir charizmatišką, žiūrovų mėgstamą vikingės Torvi personažą“, – sako „Comic Con Baltics“ organizatorius Darius Krasauskas.

Kanadiečių ir airių istorinis-draminis televizijos serialas „Vikingai“ „History Channel“ žiūrovų ekranus pasiekė dar 2013 metais. Tuo metu – kaip trumpos apimties, vieno sezono projektas. Vis dėlto, sulaukęs didelės sėkmės, serialas buvo pratęstas antrajam, o vėliau – dar keturiems sezonams. Šeštasis ir paskutinysis „Vikingų“ sezonas baigėsi šių metų žiemą.

„Georgia Hirst įkūnijo ryškų, drąsų ir kartais net kiek bebaimį personažą, kuris, neabejotinai, yra vienas iš fanų favoritų viso serialo metu. Aktorės vaidinama stipri kovotoja Torvi žiūrovams buvo matoma nuo antrojo sezono iki pat serialo pabaigos. Tai viena iš daugiausiai epizodų seriale turėjusių veikėjų“, - sako „Comic Con Baltics“ organizatorius.

Anot D. Krasausko, įdomu tai, kad „Vikingų“ kūrimo procesas ir užkulisiai G. Hirst yra žinomi geriau, nei bet kuriam kitam serialo aktoriui.

„Aktorė nėra vienintelė žinoma kino pasaulio asmenybė savo šeimoje. Jos sesuo Maude Hirst taip pat yra garsi, „Vikingų“ seriale Helgos personažą vaidinusi aktorė. Tuo tarpu aktorės tėvas – Michael Hirst – yra serialo „Vikingai“ autorius ir kūrėjas, garsus kitų kino bei televizijos projektų scenaristas“, - sako D. Krasauskas.

Tiesa, Torvi vaidmuo „Vikinguose“ – tai ne vienintelis G. Hirst įkūnytas personažas. Taip pat aktorė žinoma už vieną pagrindinių vaidmenų, atliktų 2018-aisiais metais pasirodžiusiame siaubo filme „Ravers“.

„Tai talentinga ir charizmatiška aktorė, kuri vaidybos mokėsi prestižinėje, aukščiausio lygio aktorystės mokykloje „Drama Centre“, Londono menų universitete. „Drama Centre“ absolventų sąraše yra tokie garsūs aktoriai kaip Tom Hardy, Pierce Brosnan, Russel Brand, Paul Bettany ir dar daugelis kitų, mums puikiai žinomų vardų“, – sako D. Krasauskas.

Žiūrėti kultiniu tapusį „Vikingų“ serialą Lietuvoje gerbėjai gali „Telia“ išmaniojoje televizijoje, prisijungę prie platformos „Kino klubas“. Susipažinti gyvai, pabendrauti, kartu nusifotografuoti ar gauti G. Hirst parašą fanai galės rugsėjo 21-22 dienomis populiariosios kultūros renginio „Comic Con Baltics 2019“ metu, „Litexpo“ parodų rūmuose, Vilniuje.

Trečiuosius metus vyksiančiame renginyje lankytojų lauks susitikimai su pasaulyje garsiais aktoriais ir kūrėjais iš populiariausių kino bei televizijos projektų. Taip pat – naujausių lietuviškų filmų anonsai, kuriuos renginyje pristato „AVAKA“, vaizdo žaidimų ir jiems skirtos moderniausios įrangos išbandymas, komiksai ir pasaulyje garsūs komiksistai, cosplay pasirodymai, šeimų erdvė ir daug kitų, tiek suaugusiems, tiek mažiesiems skirtų pramogų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marius

Marius portretas
Nerealus serialas! Vienas iš mėgstamiausių po GOT. Būtinai reikės apsilankyti renginyje.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių