G. Storpirštis kviečia į muzikinį susitikimą „Tamstoje“

  • Teksto dydis:

2019 vasario 21-osios vakarą, 20 val. į gyvos muzikos klubą ,,Tamstą” kvies bardas, teatro ir kino aktorius Gediminas Storpirštis.

Rinktinių dainų programoje, kurią kontrabosu papildo Vytis Nivinskas, Gitara pritaria Jonas Krivickas, o ritmą laiko aktorius Darius Miniotas (perkusija), klausytojai turės galimybę išgirsti pačias naujausias ir kitas pamėgtas Gedimino Storpirščio dainas. 2018 metais dainų autorius ir atlikėjas pristatė naujausią savo darbą – kompaktinę plokštelę ,,Metų laikai”. Apkeliavęs Lietuvą su cd pristatymo koncertais, dainuojantis aktorius grįžta į Vilnių ir po metų laiko surengs koncertą sostinėje.

G. Storpirščio kūryboje bene labiausiai atsispindi šiuolaikinių Lietuvos poetų kūryba. Atlikėjas dainuoja Rimvydą Stankevičių, Sigitą Gedą, Justiną Marcinkevičių, Aidą Marčėną, Juozą Erlicką, Antaną A. Jonyną, Donaldą Kajoką. Kadangi dainuojamosios poezijos žanro pavadinimas kalba pats už save, jungdamas dainą ir poeziją, atlikėjas ir poetas yra surišti į vieną nedalomą meninį kūrinį. Bardas tik dar labiau priartina poeziją prie klausytojo, savaip „atrakindamas“ kiekvieną eilėraštį



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių