Į Vilnelę įriedėjusio automobilio vairuotojas: tėvai mane užmuš

Vilniuje šeštadienį vakare Maironio gatvėje, prie Vilniaus dailės akademijos susirinkusi kompanija netyčia nuskandino automobilį „Toyota Celica“.

Jauno vairuotojo automobilyje sėdėjo merginos. Pasak jaunuolio, jis stovėjo lauke, norėjo užvesti automobilį, kad merginos nesušaltų, tačiau automobilis šoko į priekį ir nuriedėjo į upę.

Apie 18.30 val. jaunuoliai patys iškvietė pareigūnus, nes suprato, kad savarankiškai automobilio neištrauks. Keli „Toyota Celica“ automobiliu atvažiavusio jaunuolio draugai telefonu bandė ieškoti techninės pagalbos automobilių, tačiau niekas neturėjo 30 metrų ilgio troso.

„Aš esu išgėręs, tačiau tikrai nebuvau prie vairo. Automobilyje sėdėjo merginos. Kad jos nesušaltų, norėjau užkurti automobilį, buvau įsitikinęs, kad palikau automobilį įjungęs laisvą bėgį. Pasukau raktelį, o automobilis pašoko į priekį ir nuriedėjo nuo skardžio į Vilnelę. Tėvai mane užmuš“, - nerimavo vaikinas.

Merginos buvo kur kas linksmesnės, nors viena jų vos automobiliui įvažiavus į upę, atsidariusi duris vos neįnėrė į vandenį. Laimei, nė vienai neteko išsimaudyti.

Policijos pareigūnai nusprendė į pagalbą kviestis ugniagesius. Jie susisiekė ir su susirinkusios kompanijos tėvais, nes visiems, net ir nepilnamečiams, teko važiuoti rašyti paaiškinimų į policiją.


Šiame straipsnyje: vilniaautomobilisskendimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

buna

buna portretas
neuzmus.sakyk jiems kad pats gyvas likai ir nusiramins

gerai

gerai portretas
tegu uzmusa, paskui reanimuot ir dar karta uzmust

gaila

gaila portretas
Kad pizelės nei viena nesušlapo, tai nors pakosėtų savaitę :)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių