Mobilaus laiškininko projektas: į regionus turi iškeliauti dar 55 laiškininkai

Lietuvos pašto Korporatyvinių reikalų departamento komunikacijos projektų vadovė Aušra Kurtkutė sako, kad iki galutinio Mobilaus laiškininko projekto įgyvendinimo trūksta 55 laiškininkų išvykimo į regionus.

„Dar 85 laiškininkai išvyko į savo regionus, čia buvo sausio 28 dieną. Vasario 25 dieną dar 55 – paskutiniai (...) – ir bus 100 proc. padengimas“, – Eltai teigė ji.

Pasak Lietuvos pašto atstovės, vyresniems žmonėms, gyvenantiems Lietuvos rajonų kaimiškose vietovėse, reikia laiko priprasti prie diegiamų naujovių.

„Kadangi šitas projektas yra įgyvendinamas būtent kaimo vietovėse, tai ten gyvena jau vyresni žmonės, kuriems (...) prie naujovės reikia priprasti, jie jos bijo, nerimauja, kaip kas bus. Kai pamažu pripranta, tai nėra per dieną ar dvi, tai užtrunka ir mėnesį, ir du kartais“, – tikino A. Kurtkutė.

Sunkiausias etapas – pagyvenusius žmones nuraminti, kad pašto paslaugas jie gaus kaip gavę.

„Sunkiausias etapas – pagyvenusius žmones nuraminti, kad pašto paslaugas jie gaus kaip gavę“, – pridūrė Lietuvos pašto atstovė.

Savo ruožtu Lietuvos pašto Korporatyvinių reikalų departamento vadovė Vaida Budrienė Eltai teigė, kad, įgyvendinus Mobilaus laiškininko projektą, kaimiškų vietovių paštai yra pertvarkomi, miesto paštai lieka nepakitę.

„Įvedus mobilaus laiškininko pašto paslaugų tiekimo modelį, 1 metus vyks pereinamasis laikotarpis, kad gyventojai priprastų prie pokyčių: be mobilaus laiškininko, jų miestelyje veiks ir įprastas paštas. Tiesa, jis dirbs trumpiau, jo patalpose tam tikromis valandomis lauks mobilus laiškininkas, kuris suteiks visas pašto paslaugas“, – sakė ji.

ELTA primena, kad iki vasario pabaigos planuojama, jog mobilus laiškininkas veiks visų Lietuvos rajonų kaimiškose vietovėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rokas

Rokas portretas
Koks jiem skirtumas kas dirbs,atsiras kam uztenka 400e ir dirbs uz aciu 5 zmoniu darba ,aukos savo laisvas dieneles,dirbs virsvalandzius,pesciom kulniuos pas gyventojus kur nepravaziuojami keliai,o Lietuvos pasto valdzia tik rankom plos ir dziaugsis kiek sutaupys atleide tiek zmoniu,

Nu nu

Nu nu portretas
85 išvyko į regionus bet neparašyta ar grįžo.Manau kol suras tuos 55,iš tų 85 neliks nė pusės,projektą bus galima tęsti toliau........ir taip iki bankroto.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių