K. Sankovskį „LTG Infra“ vadovo poste laikinai keis R. Jakubauskienė

  • Teksto dydis:

Iš pareigų traukiasi už šalies geležinkelių infrastruktūrą atsakingos „Lietuvos geležinkelių“ (LTG) antrinės įmonės „LTG Infra“ generalinis direktorius Karolis Sankovskis.

Kol bus paskirtas naujasis „LTG Infra“ vadovas, šias pareigas nuo balandžio 1-osios laikinai eis Rūta Jakubauskienė, kuri prie „LTG Infra“ vadovų komandos prisijungė prieš metus.

Beveik šešerius metus įmonei vadovavęs K. Sankovskis darbą joje baigia kovo pabaigoje, pranešė „LTG Infra“.

LTG generalinis direktorius Egidijus Lazauskassako, kad K. Sankovskis daug padarė transformuojant organizacijos veiklą, modernizuojant ir plečiant Lietuvos geležinkelių tinklą, jį skaitmenizuojant, efektyvinant ir didinant saugumą. 

K. Sankovskis sako, kad jam vadovaujant bendrovėje atlikta daug svarbių darbų, o tarp svarbiausių – „Rail Baltica“ statyba, įsibėgėjantis linijos Vilnius-Klaipėda elektrifikavimas.

R. Jakubauskienė yra sukaupusi daugiau kaip 15 metų korporatyvinio verslo valdymo patirties: buvo „Ignitis“ grupės įmonės Energijos sprendimų centras finansų direktorė, „Eternia solar“ vykdomoji direktorė, koncerno „Achemos grupė“ verslo vystymo direktorė.

Naujojo „LTG Infra“ generalinio direktoriaus atranka bus paskelbta artimiausiu metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geležinkelietis

Geležinkelietis portretas
Suvarė geležinkelį ir traukiasi. Daugmaž prižiūrimas tik XI koridorius. Kitur vien ištrupėję bėgiai, išplovos, nekirsti krūmai, apžėlusios žole pervažos. Panaikino daug kelio priežiūros meistrijų, atleido daug darbuotojų ir nusamdė rangovus, kuriems neturi pinigų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių