Besimokančiam jaunimui – dosnios „Viados“ nuolaidos

  • Teksto dydis:

Degalinių tinklas „Viada“ sukūrė virtualiąją nuolaidų kortelę moksleiviams ir studentams, su kuria siūlomos patrauklios nuolaidos degalams, kavai, maistui, automobilio plovimo paslaugai.

Laukiami visi besimokantys

Jauni žmonės, kaip žinoma, gyvena aktyvų gyvenimą, o tam tenka išleisti nemažai pinigų. „Studentiško gyvenimo periodu paprastai daugiau išlaidaujama, o pajamų gaunama santykinai nedaug, todėl šiai auditorijai ir sukūrėme padedantį taupyti produktą“, – kalbėjo „Viados“ Lojalumo ir kortelių skyriaus vadovas Darius Labutis.

Jis pabrėžė, kad neliko pamiršti visų mokymo įstaigų auklėtiniai. „Virtualiąją kortelę galės atsisiųsti ir jos nuolaidomis naudotis gimnazijų, universitetų, kolegijų, profesinio rengimo, kitų mokyklų moksleiviai ir studentai. Norėjome aprėpti visą besimokančio jaunimo auditoriją“, – teigė D. Labutis.

Neliko pamiršti visų mokymo įstaigų auklėtiniai.

Kortelę galės įsigyti ir užsienio šalyse studijuojantys moksleiviai ir studentai.

Žymios nuolaidos

D. Labutis pastebi, kad projektui pasirinkta auditorija yra jautri kainoms, todėl virtualiosios kortelės „VIADA Study“ nuolaidos bus tikrai naudingos. „Bendraudami su įvairiomis jaunimo organizacijomis matome ypatingą jaunų žmonų įsitraukimą, kai pasiūlome patrauklias kainas. Todėl tikime, kad šis produktas kaip tik toks ir yra“, – tvirtino „Viados“ atstovas.

Dėl patrauklių nuolaidų maistui kortelė gali būti patraukli ir nevairuojančiam jaunimui.

Iki metų pabaigos su kortele „VIADA Study“ taikomos šios nuolaidos: 50 proc. dešrainiams, sumuštiniams ir visam vietoje gaminamam maistui; 50 proc. visiems gėrimams iš kavos aparato; 50 proc. visoms automatinio automobilio plovimo programoms.

Patraukli nuolaida ir degalams. Visoms jo rūšims (įskaitant suskystintas dujas) taikoma 10 centų mažesnė kaina už litrą. Pridedamas vienas centas lojalumo pinigų nuo kiekvieno įsigyto degalų litro kaupti kortelės sąskaitoje. Sukauptais lojalumo pinigais galima padengti net iki 50 proc. kito pirkinio vertės.

Paprastos sąlygos

Pagrindinė kortelės gavimo sąlyga – turėti mokymo įstaigos dokumentą, įrodantį, kad moksleivis ar studentas joje mokosi. Tada užtenka atsisiųsti naujausią.

Įmonės informacija.

VIADOS programėlės versiją telefone ir užpildyti trumpą anketą.

„Gavę anketą mes patikriname duomenis ir išsiunčiame moksleiviui ar studentui virtualiosios „VIADA Study“ kortelės numerį, kurį jam belieka pridėti „Viados“ programėlės piniginėje. Plastikinių šios kategorijos kortelių nebus“, – sakė D. Labutis.

Kortelės naudojimas iš programėlės visiškai nesiskiria nuo virtualiųjų „VIADA plus“ naudojimo – tereikia atsiskaitymo metu pažymėti, kad norima naudoti „VIADA Study“ nuolaidų kortelę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik

tik portretas
eilinis proposu........s-----

Tai ne

Tai ne portretas
Viados,o musu visu "nuolaidos". Juk visas verlo akcijas apmoka eiliniai vartotojai!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių