Už pinigų plovimo prevencijos pažeidimus FNTT šiemet nubaudė arba įspėjo 7 įmones

Dėl įvairių Pinigų plovimo ir teroristų finansavimo prevencijos įstatymo pažeidimų Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba (FNTT) šiemet nubaudė šešias, o įspėjo vieną įmonę.

Tarnyba skelbia pinigines baudas skyrusi bendrovių steigimo paslaugas teikiančioms įmonėms „Magistratus“ bei „Legacy Logistics“, virtualių valiutų keityklų ir depozitinių virtualių valiutų piniginių operatorėms „BXChange“ bei „Stirdena“, taip pat virtualių valiutų keityklų operatorėms „Kaiser Exchange International“ bei „Entara“.

Įspėjimą už pinigų plovimo prevencijos pažeidimus FNTT skyrė virtualių valiutų keityklų ir depozitinių virtualių valiutų piniginių operatorei „Spectro Finance“.

Konkursą laimėjusią „Kaiser Exchange International“ 2020 metais už 6,9 tūkst. eurų realizuojant ir į valstybės biudžetą perkeliant konfiskuotą 6,4 mln. eurų vertės kriptovaliutą buvo pasitelkusi Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI)

2022 metais dėl įvairių Pinigų plovimo ir teroristų finansavimo prevencijos įstatymo pažeidimų FNTT skyrė 26 baudas ir keturis įspėjimus, 2021 metais – 13 baudų ir tris įspėjimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

amzinas zaidimas,

amzinas zaidimas, portretas
Kaip zaidzia musu teisejai,ne ispejimas turi buti ,o bauda tokiems veikejams,kur matyta ,jie plauna pinigus ir tik ispejimas,durniu-laivas,protingu lietuviu nebera,taip naikinama tauta,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių