Registrų centras: aukcionuose trečiąjį ketvirtį parduota turto už 39 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Elektroniniame varžytinių ir aukcionų portale trečiąjį šių metų ketvirtį parduota turto už 38,9 mln. eurų, antradienį skelbia portalą valdantis Registrų centras. Pradinė per tris mėnesius parduotų objektų kaina buvo 33,2 mln. eurų.

Iš viso liepos–rugsėjo mėnesiais paskelbta 3,1 tūkst. naujų varžytinių ir aukcionų, iš kurių įvyko 1,2 tūkstančio.

Brangiausiu per trečiąjį šių metų ketvirtį parduotu objektu tapo Turto banko aukcione už beveik 3 mln. eurų parduotos buvusios Vadovybės apsaugos tarnybos patalpos, Vilniuje, Pamėnkalnio gatvėje.

Antroje vietoje – nemokumo administratorių varžytinėse už 1,9 mln. eurų parduoti sostinės Vytenio gatvėje esantys svečių namai, trečioje – tose pačiose varžytynėse už beveik 1,3 mln. eurų parduotos likviduojamos bendrovės „Glasma service“ administracinės patalpos Vilniaus rajone, Nemenčinėje.

Tarp brangiausiai parduotų objektų taip pat pateko nemokumo administratoriaus varžytynėse už beveik 1 mln. eurų parduotas poilsio pastatas Palangoje. Penktoje vietoje – antstolių varžytynėse už beveik 0,7 mln. eurų parduotas Trakuose esantis gyvenamasis namas ir žemės sklypas.

Antstolių skelbtose varžytynėse trečiąjį šių metų ketvirtį parduota turto už beveik 5 mln. eurų, savivaldybių aukcionuose – už 1 mln. eurų, nemokumo administratorių varžytynėse – už 19,2 mln. eurų, kitų institucijų aukcionuose – už 2,5 mln. eurų, Turto banko aukcionuose – už 8,4 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių