Aistros dėl elektros: vieni skundžiasi kaina, kiti rėžia – jei trūksta pinigų, daugiau uždirbkit

  • Teksto dydis:

Elektros liberalizavimo procesą purto skandalai. Beveik penktadalis milijono „Perlo Energijos“ klientų vis dar nežino, kaip elgtis. Žmonėms kyla labai daug klausimų. Kol kiti nepriklausomi tiekėjai bendrovės klientams siūlo su jais pasirašyti sutartis, netrūksta diskusijų, kad vertėtų nukelti trečiąjį tiekėjo pasirinkimo etapą. Kokiomis nuotaikomis šiuo metu gyvena žmonės? Kas labiausiai juos neramina? Apie tai LNK reportaže buvo kalbinami sostinės gyventojai.

„Tokią pensiją gaunant šios kainos yra visiškai neįmanomos. Pranešė, kad pensininkų skurdo riba yra 517 eurų, o mes net 400 eurų negauname. Kaip išsimokėti?“ – sakė moteris.

„Mes esame pasirašę sutartį su „Perlu Energija“, tai dabar nežinomybė. Rinksimės kitą tiekėją. Jie nežiūri į kliento interesus“, – kalbėjo kita gyventoja.

„Visi siūlo, vien reklama. Aš esu prieš reklamą. Geriausia reklama – kai tavo šeimos nariai, artimieji, kurso draugai parekomenduoja. Dabar yra daug slidžios informacijos“, – teigė senolė.

Tiesa, ne visi gyventojai patiria sunkumų. Yra ir tokių, kuriems kainos nesikandžioja.

„Nežinau. Aš tiesiog duodu pinigus, o žmona sumoka. Jeigu trūksta pinigų – reikia daugiau uždirbti. Paprasta“, – sakė vyras.

„Nežinau, apsimoka automatiškai, nelabai žiūriu į kainas“, – teigė kitas jaunas vyras.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Kai aš elektros daug nesunaudoju, tai man nėra labai aktualu“, – pasakojo dar vienas praeivis.

„Aš irgi sudariusi sutartį su „Perlu Energija“ ir dabar nežinoma, kas bus toliau“, – kalbėjo praeivė.

Kai kurie miestiečiai įsitikinę, kad ateityje jų laukia geresni laikai.

„Aš pasirinkęs biržos kainą, tai, manau, ji turėtų pasikeisti. Šią dieną nelabai smagu, bet, manau, kad bus gerai“, – teigė kitas gyventojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nepergyvenkit

nepergyvenkit portretas
viskas bus gerai.... iki ziemos elektros kaina stabilizuosim ties 40Eur kwh

birzos spekuliantai

birzos spekuliantai portretas
bespekuliuodami uzsispekuliavo taip ka batonas kainuos 30Eur...i nieko baisaus jiem gi jie % nurauna.....sako inflecija nieko baisaus cia viskas kontroliuojama...aisku ka viskas ypac kontroliuojami gyventojai kameros radarai privalomi mokesciai i prievoles.... ....cia kainas keliam todel ka pakenkt rusam i ka ukrainai butu lengviiau.... ....

Tai jau dirba visu pajėgumu net iš apyvartos išėjusios prost

Tai jau dirba visu pajėgumu net iš apyvartos išėjusios prost portretas
Ir jų darbo vietos yra ne tik Palangos autobusų stotyje. Dirba net iš užsienio išmestos visai susenusios prostitutės, kurias tuose užsieniuose apiformindavo socialinėmis darbuotojoms, slaugytojų padėjėjomis, bet "dirbo" jos visos tą patį - gana neturtingų vokiečių ar norvegų, britų, prancūzų, kai jievisai susensta, klynų plovimas, masažai su laimingos pabaigom ir analo išvalymas. Dabar jos išmestos iš ten ir siautėja Lietuvoje. Senos, baisios, agresyvios, iš veidų, ant kurių tie seniai šlapindavosi...teliko kažkas panašaus į beformę sutinusią košę...kažkada gal ten buvo betonas, dabar jis išvarvėjo. Ir šitų prostitučių niekas net nestabdo. Akivaizdžiai, policija iš jų gauna savo dalį. Bet jokiam kolegai iš užsienio neberekomenduosiu atvykti į Lietuvą pasidžiaugti jūra. Čia nesaugu. Čia nevaržomos užpuldinėja sutinusios prostitutės tiesiai Autobusų stotyje. Jos jaučiasi drąsiai. Nes susimoka policijai. Čia bjauru. Smirda. Palanga tapo kloaka. Pigių prostitučių siautėjimo vieta.
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių