Lietuvos pašto pastatų Panevėžyje, Marijampolėje ir Šiauliuose aukcionai vėl neįvyko

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį pasibaigę Lietuvos pašto pakartotiniai aukcionai, kuriuose buvo parduodami pastatai Panevėžyje, Marijampolėje ir Šiauliuose, neįvyko neužsiregistravus nė vienam pirkėjui.

Pastatų Panevėžio Respublikos gatvėje pradinė kaina buvo sumažinta nuo 814,8 tūkst. iki 698,6 tūkst. eurų, Marijampolės Kęstučio gatvėje – nuo 646,8 tūkst. iki 583,7 tūkst. eurų, Šiaulių Aušros alėjoje – nuo 1,13 mln. iki 1,022 mln. eurų.

Liepą ir rugpjūtį aukcionai taip pat neįvyko neatsiradus pirkėjų.

Panevėžyje buvo siūloma įsigyti 1960 metų statybos dviejų aukštų pastatą bei kitus statinius ir valstybinio žemės sklypo nuomos teisę, Marijampolėje – 1989 metų statybos dviejų aukštų pastatą su statiniais ir sklypu, o Šiauliuose – 1938 metų statybos pastatą ir sklypo nuomos teisę.

Lietuvos paštas iš aukcionų gautas lėšas ketina investuoti į kitus projektus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Dešimtmečiais paštui patalpos buvo reikalingos, nes jis dirbo ir buvo valstybinis. Dabar valstybei pašto nereikia ir privatizavo. Jis tapo verslu, o ne socialine reikme žmonėms, todėl ir patalpos nereikalingos. Dabar paštas sugeba "dirbti" kioskelyje ar net automobilyje. Kam tos patalpos? Tik kad dabar pasitikėt paštu jau negalima. Pvz. Registruotų siuntų - laiško tipo - į namus nenešam. Atvykite į paštą pasiimti. Tai bent darbas?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių