A. Armonaitė susitiks su gynybos sektoriaus startuoliu – pristatys ministerijos planus

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė susitiks su gynybos sektoriaus startuolio „Unmanned Defence Systems“ atstovais ir pristatys ministerijos planus, kuriais siekiama stiprinti šalies gynybos pramonę.

Kaip nurodoma ministerijos pranešime, taip pat suplanuoti susitikimai su švarios energijos sprendimus kuriančios įmonės „Tukas EV“ vadovybe, bendrove „Green Lakes Pressing“, kuri savo veikloje vadovaujasi tvarumo principais, ir sveiko maisto įmone „Fresh Mesh“.

Susitikime su startuolio „Unmanned Defence Systems“ įkūrėjais ministrė susipažins su įmonės kuriamais bepiločiais orlaiviais ir aptars bepiločių orlaivių gamybos perspektyvas Lietuvoje.

A. Armonaitė taip pat apsilankys inovatyvioje įmonėje „Tukas EV“, kuriančioje produktus ir sprendimus, naudojančius švarią energiją.

Vėliau ministrė susitiks su įmonės „Green Lakes Pressing“, kuri spausdina vinilines muzikos plokšteles, vadovais. Įmonė tvirtai laikosi žaliosios krypties ir optimizavo vinilinių plokštelių gamybos procesus, kad sumažintų energijos suvartojimą ir atliekų kiekį.

Taip pat numatytas susitikimas ir su vaisiais bei daržovėmis prekiaujančios įmonės „Fresh Mesh“ vadovais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

negi

negi portretas
gamins @?

pagalvojus

pagalvojus portretas
Taip, taip žydrieji vienaragiai, startuoliai, spartuoliai , socialistinio darbo pirmūnai... barklay ir taiwanio lustų fabrikas :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių