„Medicina practica“: naujos galimybės kokybiškai išsitirti Kaune

  • Teksto dydis:

Nuo šiol daugybė kauniečių galės patogiau ir kokybiškai rūpintis savo sveikata – Kaune atidaryti du nauji pažangios „Medicina practica“ laboratorijos padaliniai. Čia atliekamas itin platus tikslių laboratorinių tyrimų spektras.

Siūlo ir išskirtinius tyrimus

Kuo pažangesni laboratoriniai tyrimai, tuo didesnės galimybės ne tik anksti diagnozuoti sudėtingiausias ligas, bet ir tiksliai kontroliuoti gydymą. Todėl laboratorijos modernumas ir jos darbuotojų profesionalumas ypač svarbus rūpinantis žmonių sveikata.

Pirmoji Lietuvoje privati „Medicina practica“ laboratorija per 20 darbo metų sukūrė vieną pažangiausių medicinos laboratorinių tyrimų tinklų Baltijos regione. Naujausios technologijos, tikslumas, darbuotojų profesionalumas ir dėmesys kiekvienam pacientui – tokie atsiliepimai lydi jos veiklą.

„Medicina practica“ laboratorija pasitiki daugybė gydymo įstaigų ir šimtai tūkstančių žmonių. Dabar didžiojoje Lietuvos dalyje veikia 30 laboratorijos padalinių, iš kurių du ką tik atvėrė duris Kaune.

„Džiaugiamės, kad vėl galėsime plačiau rūpintis kauniečių sveikata. Kaunas mums itin strategiškai svarbus miestas – čia esame įkūrę ir savo centrinę visiškai automatizuotą laboratoriją. Savo pacientams pasiūlysime ne tik jau įprastų, bet ir išskirtinių pažangių tyrimų“, – pastebėjo „Medicina practica“ laboratorijos vadovas gydytojas Svajūnas Barakauskas.

Svajūnas Barakauskas

Bendradarbiauja su pasauliniais lyderiais

„Medicina practica“ laboratorija atlieka per pusės tūkstančio skirtingų tyrimų: bendraklinikinių, biocheminių, vėžio žymenų, alergijos, hormonų, mikrobiologijos, lytiškai plintančių ligų, citologinių, genetinių, neinvazinius prenatalinius ir kt. Išsitirti galima be gydytojo siuntimo.

Laboratorija labai daug dėmesio skiria profilaktinėms ištyrimo programoms, kurių siūlo kelias dešimtis. Be to, reguliariai vykstančių įvairių akcijų metu tam tikri svarbūs tyrimai atliekami žymiai pigiau.

Užtikrinti tyrimų tikslumą „Medicina practica“ laboratorijai leidžia glaudus bendradarbiavimas su analizatorių ir reagentų gamybos pasauliniais lyderiais ROCHE, ABBOTT, SIEMENS. Ne tik modernūs analizatoriai, bet ir naujausios tyrimų metodikos čia įdiegiamos praktiškai vienu metu kaip ir Vakarų Europos pažangiose laboratorijose.

Daugiau informacijos rasite čia. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vita

Vita portretas
Kokios kainos pilno tyrimo?

...

... portretas
Reikia ne savavaldžius automobilius kurt (kažkaip ir patys sugebam vairuot), o kurt pilnai mechaninius e'daktarus - KIEK gali tos bobelės (ir ve'Rygos) mus aną pasaulį urmu siųst?.. :/

Anonimas

Anonimas portretas
irengimai puikus ,kainos dar puikesnes.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių